Reus

L’embalat i el parsimoniós

Reus. L’Sporting, líder amb sis victòries seguides, tot un repte per a un equip roig-i-negre encallat fora de casa

Dos ritmes diferents topen avui a El Molinón. L’Sporting, líder gràcies a la recuperació del seu millor nivell, reflectida en les sis victòries seguides, rep un Reus de velocitat moderada, regular al seu estadi i encallat fora de casa. Si com a local fa tres mesos que no perd, amb tres victòries i cap gol en contra en els quatre últims partits, com a visitant és una altra història, ja que en els cinc últims desplaçaments només ha obtingut un punt. Una parsimònia que, si més no, li ha permès encarrilar la permanència que necessita segellar aviat.

“Si volem puntuar gairebé segur que hem de marcar. Hem d’atacar-los i tenir la pilota. No podem limitar-nos només a defensar”, afirma Aritz López Garai, conscient també que l’equip asturià és un dels que millor defensa. L’entrenador del Reus espera que el seu equip mantingui el nivell mostrat al camp del Rayo (3-2), tot i que amb un resultat molt millor. L’actuació del seu equip a Valladolid (1-0) no li serveix de referència ja que considera que no van competir bé. López Garai considera clau aguantar la intensitat que els primers minuts imprimirà un Sporting que juga davant l’afició i que vol consolidar-se al lloc més alt de la classificació. El Reus no comptarà avui a El Molinón amb els lesionats Borja, Querol, Migue i Ricardo ni amb el sancionat Vítor.

Tercer duel del curs

El d’avui serà el tercer partit entre els dos equips aquesta temporada, la primera de la història en què coincideixen en la lliga. L’Sporting va eliminar el Reus de la copa a principis de setembre gràcies a un gol de Nacho Méndez al Baix Camp (0-1) i en el partit de lliga de la primera volta el Reus es va prendre la revenja gràcies a un gol de Gus Ledes (1-0).

LES FRASES

Si no sortim amb la suficient energia al camp, si no mostrem la nostra millor versió, difícilment puntuarem
Aritz López Garai
entrenador del reus
El Reus, amb poc pressupost, ja ha complert l’objectiu. És un bloc sòlid i ha fet bons partits en camps complicats
Rubén Baraja
entrenador de l’sporting
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)