2a divisió FEF

Molt més que tres punts

Duel a la zona alta. El Cornellà, en dinàmica negativa, i el Badalona, en estat de gràcia, busquen la victòria i deixar tocat un rival directe en la lluita per disputar la fase d’ascens

“No és un partit més; val set punts”, afirma Jordi Roger. “És un duel de més de tres punts”, indica Manolo González. Els tècnics del Cornellà i el Badalona tenen molt clar que els seus equips s’hi juguen molt, en el duel d’aquesta tarda al Nou Municipal cornellanenc. Els locals, enmig d’un petit sotrac –un punt dels últims nou–, reben el Badalona, que la setmana passada va veure frenada la ratxa de set victòries consecutives amb l’empat contra l’Alcoià. Malgrat això, l’equip escapulat està fort i ha pres en les últimes setmanes al Cornellà la quarta posició, una de les que donen dret a disputar la fase d’ascens. Ara mateix, només un punt separa els dos equips, però si avui hi ha una victòria l’equip que perdi pot quedar tocat, sobretot el Cornellà, tal com admet el tècnic. “Juguem contra un rival directe i, si perdéssim, ells agafarien un avantatge considerable”, afirma Jordi Roger, que espera veure un gran ambient a l’estadi. El club permet que cada socis porti dos acompanyants amb entrada gratuïta. “El Badalona encaixa pocs gols. La clau serà competir com a mínim igual que ells”, sentencia Roger. Manolo González, per la seva banda, considera que el seu equip haurà de jugar “a la perfecció” contra un rival que “es mostra molt fort al seu camp”. L’entrenador del Badalona considera que han de defensar “a un gran nivell” i no perdre la calma amb la pilota. “La intensitat ha de ser diferent en la fase defensiva i la fase d’atac”, afirma.

L’altre duel entre equips catalans és el que disputaran el Llagostera, situat en zona de descens, i el Peralada, que vol enllestir la permanència. El Lleida, per la seva banda, té una visita complicada al camp del líder, el Mallorca, que està en crisi i ja fa sis partits que no guanya, mentre que el Sabadell juga al camp d’un equip amb el qual empata a punts a la zona mitjana, l’Ebre.

CORNELLÀ
Alineació:
Craviotto; Joan Oriol, Borja, Edgar, Valentín; Fall, Marc Caballé, Xemi; Nèstor, Fito i Mujica.
Baixes:
Batista, Pujol i Sergio Gómez (lesionat).
BADALONA
Alineació:
Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Kilian Duran; Álvaro Vega, Maestre; Robert Simon, Rufo, Rubén Sànchez; i Querol.
Baixes:
Adrià Parera i Aly Coulibaly (lesionat).
LLEIDA
Alineació:
Diego Rivas; Leto, Andriu, Marc Trilles, Musa; Albistegui, Moustapha, Joel Huertas; Javi López, Valiente i Juanto Ortuño.
Baixes:
Aitor Núñez i Eneko (sancionats).
SABADELL
Alineació:
Roberto; Óscar Rubio, Migue, Pol Moreno, Dani Gómez; Capó, Marc Martínez, Ángel, Ozkoidi; Felipe Sanchón i Arturo.
Baixes:
cap.
LLAGOSTERA
Alineació:
Marcos; Chica, Pau Bosch, Esteban, Raúl Fuster; Carbó, Leo; Eimendi, Pablo, Guichón; i Gabarre.
Baixes:
Colorado i Maymí (lesionats) i Pitu (sancionat).
PERALADA
Alineació:
Vito; Estellés, Vambo, Bueno; Maxi Villa, Paik, Romero o Montes, Carbonell; Joel, Andzouana i Manel.
Baixes:
Soni (convocat amb el primer equip).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)