2a divisió FEF

Derrotats i molt indignats

2a divisió B. L’Olot perd al camp del Vila-real B per culpa d’un mal inici i un arbitratge molt parcial (2-1). Hèctor Simón va retallar distàncies i els olotins van trobar a faltar dos gols anul·lats

vila-real b 2 olot 1

VILA-REAL B:Cantero; Franquesa, Roger Riera, Pau Torres, Quintillà; Imanol, Raba, Chuca; Darío (Pedrito, 63’), Dalmau (Simón, 83’) i Rubén Mesa (Mario, 63’).OLOT:Ginard; Micaló, Barnils, Carles Mas; Blázquez (Uri Santos, 84’), Masó, Hèctor Simón (Cosme, 68’), Guzmán; Pedro del Campo, Xumetra (Alfredo, 75’) i Marc Mas.GOLS:1-0 (2’) Dalmau. 2-0 (22’) Raba. 2-1 (56’) Hèctor Simón.ÀRBITRE:Collado López.T.G.:als locals Imanol i Pedrito; i als visitants Xumetra, Blázquez i Barnils.PÚBLIC:uns 750 espectadors.

L’Olot va viure un déjà-vu al camp del Vila-real B. La primera meitat es va assemblar molt a la que va fer al Martínez Valero, on va sortir massa atemorit, i l’arbitratge va recordar massa el de tants altres partits d’aquesta temporada. Collado López va anul·lar dos gols a Marc Mas per dos fores de joc molt dubtosos, no va assenyalar un possible penal a Cosme i va ensenyar una targeta vermella a Ginard quan el partit ja s’havia acabat. L’actuació arbitral va condicionar massa l’estat d’ànim d’un equip que avui pot rebre una altra patacada moral i classificatòria si els rivals directes tornen a guanyar.

Quan vol, o quan pot, el Vila-real B és temible, d’una altra lliga. I ahir es va agradar només de començar. El filial groguet va fer tocar l’Olot de peus a terra molt aviat i va marcar territori quan només s’havien jugat dos minuts. Una gran jugada col·lectiva culminada per Dalmau va fer pujar l’1-0 al marcador i va ensorrar tots els plans del conjunt olotí, que es va veure abocat a anar a remolc d’un dels millors equips de la categoria.

En la primera meitat, el conjunt de Miguel Álvarez es va sentir còmode i va ser molt difícil de superar. Perquè va jugar bé i perquè tenia futbolistes molt ofensius al terreny de joc que van marcar les diferències. Un d’ells va ser Daniel Raba, que en una sola acció va demostrar per què ja ha jugat tants partits a primera divisió. Amb un driblatge i un xut potent des de fora de l’àrea, el jove càntabre va batre Ginard. El 2-0 va fer que el Vila-real B es relaxés una mica, però l’avantatge ja era considerable i tot just s’havia arribat a l’equador de la primera part.

L’Olot, però, no estava mort. Ho va intentar de totes totes en la segona meitat fins al punt que va aconseguir ser millor que el Vila-real B, que aviat és dit. Els homes de Raúl Garrido van canviar de sistema –van passar al 4-1-4-1–, es van treure la por de sobre, van començar a jugar i van marcar prou aviat. Van entrar en el partit en el minut 12 gràcies a un gol d’Hèctor Simón. Marc Mas va deixar córrer una passada de la mort de Guzmán procedent de la banda dreta i la pilota va arribar a peus del timó de l’Olot, que va marcar el camí de la remuntada (2-1). No va ser possible seguir-lo, tot i que els garrotxins van atacar amb assiduïtat.

Una rematada de cap desviada de Micaló i un xut de falta directa de Marc Mas que va aturar Cantero van ser les oportunitats més clares de la segona meitat, juntament amb el penal que va reclamar Cosme per una agafada a dins l’àrea. L’àrbitre no el va assenyalar, com tampoc va voler que dos gols de Mas en la primera meitat pugessin al marcador per fores de joc molt discutibles. Per acabar-ho d’adobar, va frenar un contraatac de l’Olot que era dins de temps i que hauria pogut ser l’última oportunitat del partit.

ELS VESTIDORS

És molt greu. Ens ha anul·lat dos gols legals, hi ha un penal a Cosme i després d’afegir només tres minuts no els ha deixat jugar
No hem estat bé en l’inici i té un càstig. Després mereixíem l’empat, però l’àrbitre ens ha tret punts
Raúl Garrido
entrenador de l’olot

Pendents de la sanció a Ginard

Amb la mosca sota el nas per l’actuació arbitral, al final del partit el porter Ginard es va dirigir al col·legiat protestant. “T’has ben lluït, Déu n’hi do, t’has ben lluït. M’és igual que m’ensenyis targeta; t’has ben lluït” són les paraules del porter que Collado López va fer constar a l’acta i ara caldrà veure quina decisió pren el comitè. L’Olot hi presentarà recurs segur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)