Territorial

Un comiat a l’altura del curs

Divisió d’honor juvenil. El Girona supera amb claredat El Olivar (4-1) en l’última jornada

girona 4 el olivar 1

GIRONA:Collet, Valery, Èric (Prado, 54’), Uche, Mario, Juli, Giorgi (Cobos, 68’), Pedro Porro, Guillem (Alejandro, 54’), Moha i Homet (Pachón, 64’).EL OLIVAR:Montaner, Parra (Rua, 67’), Sesma (Sánchez, 54’), Suárez, Arturo, Borja, Espinosa (Jesús, 54’), Willy, Rubro, Lafuente i Mario (Nacho, 59’).GOLS:1-0 (4’) Moha. 2-0 (28’) Valery. 2-1 (46’) Mario. 3-1 (70’) Pedro Porro. 4-1 (75’) Pedro Porro, de penal.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:als locals Uche i Moha; i als visitants Parra, Suárez, Willy i Nacho.

La gran temporada que ha fet el Girona acabant en una quarta posició que ja tenia assegurada abans del partit d’ahir es mereixia un final feliç com el que es va viure ahir a Vilablareix. Els d’Àlex Marsal van mostrar la seva millor versió i van golejar el sisè classificat, El Olivar (4-1), amb una gran actuació. La primera part va ser de control absolut del Girona, que va aconseguir arribar al descans amb un 2-0 –amb gols de Moha i Valery– que encara va semblar curt. En la represa els visitants van marcar en la primera jugada i van fer patir els gironins durant vint minuts, però Pedro Porro, primer al contraatac i després des dels onze metres, va acabar situant el 4-1 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)