Nàstic

Segona victòria consecutiva del Nàstic (1-0)

2a divisió A.Álvaro Vázquez ha donat els tres punts als tarragonins en el minut 88

El Nàstic ha aconseguit la segona victòria seguida després d’imposar-se al Valladolid gràcies a un gol d’Álvaro Vázquez en el minut 88. Els grana es mantenen a sis punts de la zona de descens.

El Nàstic ha sortit al camp amb intensitat i força fluïdesa, i sobretot a portar perill en accions a pilota aturada, com ara un cop de cap de Xavi Molina que no ha trobat rematador a l’àrea petita, un xut alt de Kakabadze després d’un córner en curt i una volea d’Álvaro Vázquez després d’uns rebots, rebutjada per Masip. A partir de la mitja hora, i fins al descans, el Valladolid ha aconseguit que el ritme del partit baixés i ha tingut més la pilota, amb algun xut, sense conseqüències.

La segona meitat ha començat amb tres ocasions de gol del Nàstic, de Juan Muñiz, Maikel Mesa i Álvaro Vázquez, però l’equip grana s’ha tornat a diluir i el Valladolid ha imposat el seu ritme més pausat. Gianniotas, amb una volea desviada per molt poc, ha tingut la millor ocasió dels visitants. Quan semblava que l’empat sense gols seria inevitable, el Nàstic ha construït un contracop que ha acabat amb una volea creuada d’Álvaro Vázquez, lluny de l’abast de Masip. Poc després, Dimitrievski ha salvat l’empat en un xut de Mata de molt a prop.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)