Territorial

El partit s’escapa en l’últim moment

1a catalana. El Banyoles, a punt de vèncer un líder de la lliga eficaç en els darrers minuts

BANYOLES 0 FE Grama 2

BANYOLES:Martí Bartrina, Quimo, Gallardo, Amos Gasca (Jordi Sala, 74’), Moreno, Jam Baldeh (Toni Güell, 51’), Benaissa, Marc Viade (Èric Gispert, 74’), Tarifa, Masso i Pol Bastidas (Adrià Casanova, 41’).FE GRAMA:Toni Texeira, Toshiki, Juan Carlos, Jonathan Reina, Djibi, Edu Domingo, Buba (Omar, 74’), Ivan Campos (Javi Ruiz, 84’), Cristóbal, Lolo i Lamin (Sylla, 89’).GOLS:0-1 (88’) Cristóbal. 0-2 (89’) Javi Ruiz.ÀRBITRE:Capdevila Espitia.T.G.:Tarifa, Moreno i Quimo del Banyoles, i Lamin i Juan Carlos de la Grama.T.V.:per dues grogues al local Masso (61’).COMENTARI:El Banyoles va fer una gran primera part i va tenir entre les cordes tot un líder de la lliga com la Grama. Una rematada al travesser va ser la millor ocasió local del primer temps. En la segona, el control dels d’Adam Fontes es va mantenir fins que van quedar amb un home menys. En inferioritat, la Grama va obligar els banyolins a treballar molt bé en defensa i, finalment, fruit del desgast i de la qualitat del primer classificat, Cristóbal va marcar el 0-1 en el 88’. El Banyoles va llançar-se a l’atac i en la darrera jugada va arribar el segon de l’equip colomenc.