El Palamós enfila el camí del descens

Nova derrota. Els palamosins van tornar a ensopegar i ja són a cinc punts de la permanència a la categoria

cerdanyola 2 palamós 0

CERDANYOLA:Del Rio, Alex Torres, Alberto, Javi González, Dani Martí, Rubén, Aliaga (Coke, 75’), Pau López , Joel (Pitu, 59’), Toledo (Montoro, 86’) i Albert López.PALAMÓS:Quinti, Sergio García, Cano, Botxi (Ayoub, 62’), Subi, Kike (Caballero, 84). Uri, Gelmà, Mamau (Lluc, 84’), Nahuel i Henry.GOLS:1-0 (16’) Dani Martí. 2-0 (81’) Dani Martí.ÀRBITRE:Gonzáles Moreno.T.G.:al local Álex Torres i als visitants Cano, Kike, Uri, Gelmà, Mamau.T.V.:Directa al local Javi González (57’).PÚBLIC:Uns 150 espectadors a les Fontetes.

Que el Palamós va pel mal camí i de cap a primera catalana és un fet que fa setmanes que es confirma. De fet, en els dos últims partits, en què els del Baix Empordà han sumat només un punt, el Granollers, el màxim rival en la lluita per evitar la divuitena plaça, ha encadenat dos triomfs que han gairebé sentenciat el conjunt dirigit per Pitu Batlle.

Durant la primera part, l’equip vallesà va dominar el matx i va controlar el Palamós, que li costava enllaçar jugades per apropar-se a l’àrea rival. Aliaga i Jonathan Toledo van avisar en els primers minuts fins que en el quart d’hora van poder avançar-se. Toledo va internar-se a l’àrea des de la banda esquerra i va fer la passada de la mort que va empènyer al fons de la porteria Dani Martí. Quinti va evitar el segon gol local abans del descans per mantenir a prop el Palamós, que va acabar entrant en el partit arran de l’expulsió per vermella directa al local Javi González, encara amb mitja hora per jugar-se.

Amb un home més, els palamosins van estirar línies i van disposar d’ocasions –Henry va xutar fregant el pal i Del Rio va blocar un nou llançament de l’atacant–. Quan millor estaven jugant els visitants, de nou Dani Martí va aprofitar un rebot dins l’àrea per sentenciar el matx (88’) i enfonsar una mica més un Palamós ferit de gravetat.

No hem estat prou encertats i en dues ocasions del contrari no hem estat prou contundents a l’àrea per evitar encaixar dues dianes
L’equip ho ha provat tot fins al 90’, però en dinàmica dolenta i sense encert tot costa molt més