El Granollers supera l’Europa i s’aferra a la permanència

Triomf clar. Els vallesans van sotmetre els graciencs amb dos gols de Samu i un de Kilian

EUROPA 0 GRANOLLERS 3

EUROPA:Arnau, Aimar, Damià (Canelada, 52’), Alberto, Guillen (Varona, 62’), Uri, Tena, Pluvins (Prat, 71’), De la Torre, David Jiménez i Raíllo.GRANOLLERS:Colchero, Narcís Barrera (Felipe Sá, 75’), Aitor, Fran, Víctor, Martí, Kilian, Ricky (Poncelas, 88’), Samu (Aleix, 77’), Joel i Marc.GOLS:0-1 (22’) Kilian. 0-2 (50’) Samu. 0-3 (55’) Samu.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:al local Alberto i al visitant Ricky.COMENTARI:El Granollers va fer un pas de gegant per mantenir la categoria amb una victòria contundent al Nou Sardenya. El duel va començar ensopit, amb l’Europa dominant la pilota però amb manca de profunditat i ocasions de gol. En el minut 22, el partit va canviar de signe. Un refús defensiu del Granollers es va convertir en una contra letal que va deixar Kilian tot sol dins l’àrea i que es va convertir en el 0-1. L’Europa no va saber respondre al gol en contra i van ser els vallesans els qui van protagonitzar les accions de perill, com ara les de Kilian i Narcís Barrera. En la segona part, els graciencs no van tenir temps de respirar perquè en el 50’ una jugada combinada del Granollers va acabar amb una paret dins l’àrea entre Kilian i Samu, que va fer el 0-2. Poc després, Samu va tancar el partit amb xutàs potent i ben col·locat que es va convertir en el 0-3 definitiu. El partit no va tornar a agafar ritme, amb poques ocasions per a cada equip.