Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“No hem competit”

No era partit per fer grans anàlisis. “Quan veus el resultat, ja pots fer tu mateix la lectura”, va dir Pablo Machín. Ja se’l va veure contrariat quan seguia la primera part a peu dret, a l’àrea tècnica del davant de la banqueta. I a la sala de premsa ho va resumir: “El que no comença bé, és difícil que acabi bé. Hem començament malament i hem acabat molt pitjor. No hem estat l’equip habitual, hem entrat malament i podem dir que no hem competit.” I per què creia que no havien competit? “Crec que tots veníem amb la il·lusió i les ganes de competir, oferir bona imatge i com a mínim puntuar. Ho hem d’analitzar més, però si per alguna cosa ens caracteritzem, és per la intensitat i per estar sempre junts. Encara que anem a pressionar molt amunt, l’equip sempre ha d’estar junt, i avui no ho hem sabut fer. I la Real ens ha sabut buscar molt bé els passadissos interiors. Els mitjapuntes han jugat molt bé entre línies.”

Només hi va haver un breu espai per a l’esperança, ensorrada de seguida. “En la segona part hem començat millor i hem plantat cara amb el 2-0, amb una ocasió de Stuani que hauria estat l’única oportunitat per posar-nos en el partit. Però és molt poc per dir que hauríem pogut treure alguna cosa positiva.” El 3-0 va fer mal i, segons Machín, els canvis van tenir un efecte negatiu: “Al final hi ha hagut més desordre general. Amb els canvis, crec que tampoc he ajudat gaire a ser sòlids. Traient en Pere, hem perdut força solidesa al mig. Hem facilitat encara més la feina a la Real.” Amb un onze molt definit, la falta de frescor pot ser un dels elements que afectin el Girona. “És cert que tenim un onze bastant definit, però això ve propiciat per l’enorme rendiment que han tingut els jugadors. Segur que es pot notar una mica falta de frescor, però l’equip fins avui ha competit bé. Encara queden partits, també hi ha una setmana amb tres partits, i pot ser moment per valorar si hi ha altres jugadors en millors condicions”, va dir Machín.

El 5-0 va arribar el dia que el Girona es va garantir de manera matemàtica la continuïtat a primera. “L’únic de bo de la jornada és que ja sabíem que mantenim la categoria, que quan va començar la lliga ja era prou difícil. Ara ens hem marcat reptes més ambiciosos, i per ser a Europa hem fet un molt mal partit. S’ha de reconèixer.” Els gironins han rebut dotze gols en tres jornades. “Al Bernabéu era més o menys assumible sortir golejats. Avui no ho pensàvem en absolut. Quan tens un partit molt dolent pot passar, però que l’equip hagi pogut abaixar els braços en els últims minuts, que no m’hi té acostumat, em preocupa una mica més. Farem una reflexió interna al vestidor i l’equip sempre ha tingut orgull i ha respost. Acabarem la temporada de la millor manera possible.” Els gironins hauran de saber gestionar els efectes de la golejada més àmplia rebuda. “Per descomptat que afecta. Entre altres coses, ens enduem una golejada d’un equip que tots sabem que és boníssim, que en teoria tothom pensava que acabaria molt per damunt nostre, i alguna cosa positiva tindrem quan li portàvem deu punts. Ara ens trobarem un rival en teoria directe [el Betis] i tenim l’oportunitat de dir quin equip som. Si el del 90% de partits, o el d’avui, que espero que no es torni a repetir.” I va continuar: “Ens mirarem interiorment i intentarem treure el millor de cadascú.”

DES DE L’INICI

“El que comença malament, és difícil que acabi bé. No hem estat l’equip habitual en aquest partit”

MANCANCES

“Encara que pressionem molt amunt, hem d’estar junts. No ho hem sabut fer”

EL MISSATGE

“Em preocupa que hagin abaixat els braços. Farem una reflexió. L’equip sempre ha tingut orgull”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)