Girona

Imanol Alguacil

Entrenador de la Real Sociedad

“Els jugadors mereixien un partit com aquest”

Eufòric després de la golejada que el seu equip acabava d’infligir al Girona a l’estadi d’Anoeta, davant de la seva pròpia afició, Imanol Alguacil va comparèixer a la sala de premsa per atendre els mitjans de comunicació. Amb ell a la banqueta, la Real Sociedad ha aconseguit mantenir la porteria a zero en els dos partits que ha dirigit l’equip txuri-urdin. Aquesta bona dada ha aportat als donostiarres quatre punts dels sis possibles, amb el matx d’ahir contra els gironins com a confirmació de la millora: “Els jugadors mereixien un partit com aquest i que l’afició gaudeixi amb ells”, va explicar l’exjugador professional. I hi va afegir: “Fa dies que dic que estem tranquils, ja que la plantilla entrena molt bé, però avui [per ahir] no les tenia totes. Presentar-nos a Anoeta després d’un any que no està sent bo és una responsabilitat gran per a la plantilla i ho hem fet molt bé.”

Imanol Alguacil va felicitar els seus jugadors i els va animar a continuar treballant per al futur: “Els jugadors ho han donat tot. Si mantenen el mateix compromís que estan oferint i competeixen com avui segur que tothom estarà content.”

MERITORI

“Jugar a Anoeta després d’un any que no està sent bo era complicat, però ho hem fet bé”

LLOANCES ALS SEUS

“Si mantenen el compromís que estan oferint segur que tothom estarà content”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)