Territorial

Una derrota que posa fi al somni

1a catalana. El Llagostera B no va fer un bon partit contra el Cardedeu (2-4)

llagostera b 2 cardedeu 4

LLAGOSTERA B:Òscar López, Abde (Eloi Pena, 51’), Campeny, Mario, Valentí, Lucas Allende, Barco (Lamisha Musonda, 32’ (Juan Sotto, 46’)), Kamal, Juan Felipe, Alexis (Ibra, 58’) i Ousman.CARDEDEU:Albert, Altimira (Pol Brugués, 74’), Mola (Mateu, 44’), Español, Arnau Pou, Valls (Putxi, 74’), Rabost, Vallès (Torrents, 64’), Gerard, Arnau Fortuny i Morales.GOLS:0-1 (33’) Morales. 1-1 (66’) Ousman. 1-2 (70’) Morales. 2-2 (74’) Juan Sotto. 2-3 (76’) Gerard. 2-4 (89’) Arnau Fortuny.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:als locals Barco i Ousman; i als visitants Altimira, Gerard, Pou, Sabe i Vallès.COMENTARI:El Llagostera necessitava guanyar el penúltim per mantenir les esperances de lluitar per la promoció d’ascens, però no va tenir el dia i va caure derrotat (2-4). El Cardedeu va aprofitar la mala primera part dels locals per arribar al descans 0-1 i en la represa el partit va embogir amb quatre gols en deu minuts. Ousman va empatar amb un golàs de falta i Morales va respondre amb l’1-2 de xilena per iniciar un intercanvi de cops que va acabar amb el 2-2 de Juan Sotto i el 2-3 de Gerard. En el 89’ Arnau Fortuny va tancar el partit amb el 2-4 definitiu.