2a divisió FEF

El triangular, del Llagostera

Els duels gironins. Els llagosterencs són el representant de la demarcació que més rèdit ha tret dels partits en què s’ha hagut d’enfrontar amb el Peralada i l’Olot (dues victòries i un empat)

El cap de setmana passat es va disputar al municipal del Llagostera l’últim duel gironí del curs a segona B entre el conjunt llagosterenc i el Peralada (0-0). Precisament l’equip dirigit per Òscar Álvarez ha estat el conjunt que més punts ha pogut sumar en els enfrontaments contra els peraladencs i l’Olot.

Els blaugrana van aconseguir sumar els tres punts en els dos partits contra el conjunt garrotxí (1-2 a Olot i 2-1 a Llagostera) i el diumenge passat va sumar un nou punt en l’empat contra el Peralada –en la primera volta havien perdut contra els de l’Alt Empordà per la mínima (1-0).

Els set punts atorguen als llagosterencs el mèrit d’haver sumat més punts que cap dels altres dos clubs gironins a segona B. Això sí, el Peralada no ha perdut cap dels dos duels que ha disputat contra el Llagostera i l’Olot –tres empats a zero i una victòria–, mentre que els de la Garrotxa sí que han sortit força escaldats en els encreuaments amb els equips veïns del grup tercer. L’Olot ha empatat a zero en els dos partits contra el Peralada, en els únics punts que ha acabat sumant. En cada una de les dues voltes de la lliga ha disputat cadascun dels duels gironins amb un entrenador diferent, Martín Posse i ara Raúl Garrido.

1a volta
Peralada - Olot 0-0
Olot - Llagostera 1-2
Marc Mas (44’) / Leo Ramírez, de penal (37’) i Gabarre (85’)
Peralada - Llagostera 1-0
Joel Arimany (74’)
2a volta
Olot - Peralada 0-0
Llagostera - Olot 2-1
Pablo Sánchez (66’) i Maynau (83’) / Bigas (32’)
Llagostera - Peralada 0-0
7
punts
ha sumat el Llagostera contra el Peralada (6 punts, sense cap derrota) i l’Olot (2 punts, sense cap victòria).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)