3a divisió FEF

JOAN PAU PÉREZ

PRESIDENT DEL PALAMÓS

“La situació és crítica, però encara tenim possibilitats”

“Mentre hi ha vida hi ha esperança, i si guanyem el pròxim partit i el Granollers perd tornarem a estar en la lluita”

“No seria cap drama, s’hauria de fer un nou projecte”

Després de perdre contra el Cerdanyola, el Palamós, en zona de descens, ha quedat a cinc punts de la permanència quan només falten cinc partits per al final del campionat. En aquest context, el president del club palamosí, Joan Pau Pérez, reconeix la perillositat de la situació, demana confiança fins al final i assegura que baixar a primera catalana no seria cap drama.

L’última derrota, combinada amb la victòria del Granollers va fer molt de mal.
Molt, gairebé no vaig dinar, perquè tothom esperava que l’Europa, jugant a casa i amb aspiracions d’entrar al play-off, guanyaria el Granollers. Aquest 0-3 no l’esperava ningú.
Tenen la salvació a cinc punts. La situació és critica.
Ho és, però mentre hi ha vida hi ha esperança i encara tenim possibilitats, coses més impossibles han passat. Si guanyem el pròxim partit i el Granollers perd tornarem a estar en la lluita.
Què ha fallat per arribar fins a aquest punt?
Vam fallar a l’inici, vam començar a plantificar molt tard. Vam donar la confiança a un tècnic novell en la categoria i també vam pecar en altres aspectes, però de tot se n’aprèn. La situació es va agreujar molt arran del partit contra el Granollers, l’equip es va enfonsar després que ens empatessin en el temps afegit un partit que teníem guanyat. Va ser terrible.
A l’afició què li diria?
Que hi confiï, que animi més que mai, perquè l’equip ho necessita. I que si baixem a primera catalana farem el possible per tornar a pujar ràpidament. De vegades fer un pas enrere va bé per fer-ne dos endavant, sempre que sigui amb un projecte seriós i a dos o tres anys vista, amb gent jove i amb projecció, tal com hauria de ser la tercera divisió, on encara es paguen sous desorbitats.
Així baixar a primera catalana no seria cap drama?
Home, bo no seria, però tampoc cap drama. Si baixem serà el moment de plantejar un nou projecte de futur, engrescador, crear un equip per a molts anys.
Un descens faria perillar la viabilitat econòmica del club?
Arribarem a final de temporada sanejats, però un descens implicaria canvis, obligaria a fer un pressupost més acurat perquè perdríem diners de la federació, de la Diputació de Girona... En cas de baixar, sabem que la primera catalana és molt difícil, però ho afrontaríem amb garanties de tornar a tercera.
Què ha de canviar l’equip per salvar-se?
Tenir la mentalitat d’abans del partit contra el Granollers, lluitar des de l’inici, tenir empenta i jugar tranquils. Hem de tenir confiança en aquest equip fins al final, però són els jugadors els que tenen la paella pel mànec i els que han de lluitar.
Pitu Batlle serà l’entrenador fins a final de curs?
Sí, segur.
Durant el curs han marxat jugadors que tenien un pes específic a l’equip. Se’n penedeixen?
No, al contrari.
Continuarà a la presidència?
M’agradaria, però ja ho veurem.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)