Girona

Divendres hi haurà Europa en joc

El Celta, que va golejar el Sevilla, s’ha afegit a la llista de candidats a repartir-se les tres places d’Europa League que encara no tenen amo. El cinquè i el sisè lloc hi porten segur, i el setè, molt probablement; tot i que aquest interrogant no es desvetllarà fins que es disputi la final de la copa.

Tot i que el Betis ha fet una estrebada, els altres equips de la zona noble s’han encallat de mala manera. El Vila-real ha frenat en sec (0 punts de 6), el Girona també ha desaccelerat (1 de 9) i el Sevilla tampoc no se’n surt (1 de 12). Els de Machín (vuitens) es mantenen vius en la lluita i tenen a les seves mans continuar connectats a Europa a pesar de la mala ratxa de resultats en què es troben.

El partit de divendres a Montilivi serà clau, perquè si els de Pablo Machín asseguren el triomf contra el Betis se situaran a només dos punts dels andalusos, cinquens i un dels equips més en forma de la lliga (quatre victòries seguides). La derrota, en canvi, seria gairebé oblidar-se del Betis, perquè els gironins s’allunyarien a vuit punts dels de Setién, que en realitat serien nou perquè els andalusos també aconseguirien el goal average (2-2 al Benito Villamarín en la primera volta).

Entre el cinquè i el novè (el Celta) només hi ha dues victòries de diferència (sis punts). Per descomptat, però, també hi ha un abisme entre accedir a l’Europa League havent de jugar les eliminatòries prèvies o sense fer-ho. Qui quedi setè tindrà molts números d’haver-se d’activar abans que ningú per avançar la pretemporada i preparar-se per estar a punt al juliol per començar a competir i fer quilòmetres.

PARTIT DE 6 PUNTS

Si guanya se situarà a dos punts del Betis (5è) i si perd se n’allunyarà a vuit

LA VISITA DEL BETIS

El Girona es pot reenganxar de ple a la lluita per l’Europa League tot i la mala ratxa

LLUITA OBERTA

El setè lloc també porta a Europa i entre el Betis i el Celta (9è) hi ha només sis punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)