Barça B

La salvació anirà cara

Barça B. Les set jornades seguides sense vèncer han dut els blaugrana a només un punt de la zona de descens, i ara l’equip es conjura per revertir la situació en un tram final de lliga dificilíssim

Això de patir semblava una cosa del passat al Barça B. Els reforços d’hivern van aportar a l’equip un plus de consistència que, a finals de febrer, semblava allunyar-lo del perill. No ha estat així. Les baixes, la irregularitat i una falta de definició preocupant han dut el bloc de nou a l’abisme. Els de Gerard López encadenen set jornades sense guanyar i tres derrotes. Les dues últimes, a més, han estat contra equips de sota com el Sevilla Atlético i la Cultural, fet que les ha deixat a un sol punt de la zona de descens. La conjura d’aprofitar aquestes cites per afrontar amb calma els darrers dos mesos de lliga no ha resultat i el marge d’error s’ha escurçat molt. Si tot això no fos suficient, el calendari fa respecte: cinc dels vuit últims rivals lluiten per pujar a primera. Dels quatre implicats més directes en la lluita per la salvació a hores d’ara, els blaugrana són els que tenen cites a priori més difícils.

“Ens queden partits complicats, però ens anirà millor jugar contra equips de dalt, en aquest tipus de context ens sentim més còmodes, ja que ens traiem aquesta pressió que tenim de guanyar”, explicava després del darrer partit un Carles Aleñá molt autocrític amb la dinàmica que està seguint el filial blaugrana: “L’hem cagat perdent els últims dos partits i nosaltres som els màxims responsables de la situació, ens ho hem buscat. Aquí no s’ha d’assenyalar ni els àrbitres, ni l’entrenador...” El migcampista maresmenc, amb tot, apel·la a fer les rectificacions que calguin per capgirar la situació i evitar un final dramàtic: “Hem de corregir tots els errors que cometem, que tot passa per alguna cosa, cal treballar més, tirar endavant la situació i aconseguir la salvació.”

LES FRASES

Almeria (17è)
Almeria - Albacete (13è)
Saragossa (5è) - Almeria
Almeria - Barça B (18è)
Tenerife (9è) - Almeria
Almeria - Granada (7è)
Còrdova (20è) - Almeria
Almeria - Alcorcón (16è)
Lugo (12è) - Almeria
Barça B (18è)
Osca (3r) - Barça B
Barça B - Rayo (2n)
Almeria (17è) - Barça B
Barça B - Reus (15è)
Sporting (1r) - Barça B
Barça B - Cadis (4t)
Albacete (13è) - Barça B
Barça B - Saragossa (5è)
Cultural L. (19è)
Cultural - Tenerife (9è)
Granada (7è) - Cultural
Cultural - Còrdova (20è)
Alcorcón (16è) - Cultural
Cultural - Lugo (12è)
Nàstic (14è) - Cultural
Cultural - Oviedo (8è)
Numància (6è) - Cultural
Còrdova (20è)
Osasuna (10è) - Còrdova
Còrdova - Sevilla Atl. (22è)
Cultural (19è) - Còrdova
Còrdova - Osca (3r)
Rayo (2n) - Còrdova
Còrdova - Almeria (17è)
Reus (15è) - Còrdova
Còrdova - Sporting (1r)
Ens anirà bé enfrontar-nos amb equips de dalt. S’ha vist que hi juguem més alliberats
Carles Aleñá
MIG DEL BARÇA B
Aquesta situació ens l’hem buscat nosaltres mateixos, no hi ha excuses. En som els responsables i hem de corregir els errors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)