Barça B

Centrats a afinar la punteria

Barça B. La falta de gol ha estat una de les grans mancances del filial blaugrana en el darrer tram de calendari: en els últims set partits, en què no ha guanyat, ha marcat només cinc dianes

El Barça B torna a viure un d’aquells moments complicats en què ha de revertir una mala dinàmica si no vol fer cap de nou a segona B. El conjunt de Gerard López, que encadena set jornades sense vèncer i tres derrotes, treballa ara centrat a capgirar la tendència. En els darrers partits de lliga el filial blaugrana ha mostrat força mancances. L’equip ha perdut la consistència que havia guanyat just després del mercat d’hivern –ha encaixat deu gols en aquestes set jornades– i també té molts problemes per marcar. I és que els jugadors de Gerard han generat força ocasions de perill però tan sols han fet cinc dianes.

El tècnic granollerí, contrariat amb la situació, creu que la mala ratxa està condicionant el bagatge ofensiu dels seus. “Estem en una dinàmica negativa i tots ens va en contra”, explicava després del darrer partit, en què mostrava alhora la seva fe en la feina de l’equip: “Em sento amb forces i confiança, però amb la frustració d’estar proposant molt futbol i ocasions per tenir tan poc premi. Falta gol, però ja arribarà. El que no podem fer és abaixar els braços, hem de recuperar anímicament els jugadors, que ara ve un calendari complicat, contra els equips de dalt.”

Respecte a les solucions, Gerard López té molt clar que cal fer pujar l’autoestima dels futbolistes i també treballar en els entrenaments la definició. “La dinàmica es canvia intentant fer que els nois confiïn en la feina que estan fent”, va explicar el tècnic, que hi va afegir: “També cal fer treball de finalització, amb centrades, xuts des de fora de l’àrea... Intentar potenciar aquest aspecte que ens està faltant i fer veure al jugador que la pressió no ajuda.”

LES FRASES

Estem en una dinàmica negativa en què tot ens va en contra. Proposem molt futbol i creem moltes ocasions per tan poc premi
Això es canvia intentant transmetre confiança als nois i fent treballs de finalització
Gerard López
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)