3a divisió FEF

Vilajoana dirigirà l’Europa el curs que ve

Nova etapa. El club escapulat va comunicar ahir a Joan Esteva que no comptarà amb ell un cop acabi la temporada i que el tècnic del filial les últimes cinc temporades agafarà les regnes del primer equip en un projecte marcat per la contenció

L’Europa tindrà un nou timoner la temporada que ve. Serà l’actual tècnic del filial, David Vilajoana, que ha dirigit el B les darreres cinc temporades. Així ho va confirmar ahir el club escapulat, que abans d’anunciar el canvi d’entrenador va comunicar a l’actual tècnic, Joan Esteva, que no seguirà al capdavant del primer equip. L’entitat gracienca ja està planificant la temporada vinent, en què manarà la contenció econòmica, i vol un canvi de perfil en el tècnic que dirigeixi el primer equip. De fet, l’Europa va emetre un comunicat per justificar el canvi de rumb en què assenyalava que “el club, en una difícil i dura decisió, apostarà la temporada vinent per un projecte amb un altre responsable tècnic tot buscant una major projecció de jugadors de la base, en consonància amb el que l’actual directiva va promoure i proposar en el seu programa electoral”. Joan Esteva, amb tot, acabarà aquest segon curs a la banqueta de l’equip gracienc, que ara mateix és vuitè i té la zona d’ascens a cinc punts.

Amb dos ascensos

David Vilajoana, que encadena cinc cursos al filial, assumirà les regnes del primer equip de l’Europa després d’haver assolit molts bons resultats, ja que va ascendir el B de quarta catalana a segona catalana en dues temporades consecutives. L’Europa B, de fet, està immers en la lluita per aconseguir una plaça per a la promoció d’ascens a primera catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)