2a divisió FEF

El Llagostera i l’Olot afronten una jornada decisiva

2a divisió B. El conjunt llagosterenc (16è) visitarà demà el camp del penúltim, la Peña Deportiva, mentre que el garrotxí (15è) rebrà el Formentera (17è). El Peralada (11è) jugarà a casa amb l’Alcoià (13è)

Quan falten només cinc jornades per al final del campionat, els tres equips gironins de la segona divisió B, l’Olot, el Llagostera i el Peralada, encara no tenen ni de bon tros la feina feta. Qui millor ho té és el conjunt peraladenc, onzè amb 42 punts (és a sis de la zona vermella), que demà intentarà fer un pas gairebé definitiu per aconseguir la permanència en la visita de l’Alcoià (a les 12 h al municipal). Més problemes tenen l’Olot (15è amb 38 punts) i, sobretot, el Llagostera (en plaça de promoció de permanència amb 36 punts), que demà disputaran dos duels contra rivals directes en la lluita per la salvació que poden resultar decisius de cara al desenllaç final.

Busquen la segona a fora

El Llagostera visitarà demà el camp de la Peña Deportiva, penúltim classificat amb 34 punts, amb l’objectiu de sumar la segona victòria seguida a domicili. “Ja estem en una fase que, depenent del que passi en el partit de demà, pot ser gairebé definitiva, tant per a un com per a l’altre equip, així que som conscients de la importància del pròxim enfrontament. Sumar els tres punts al camp de la Peña Deportiva ens donaria molta vida i amb aquest objectiu sortirem a jugar”, explica l’entrenador del Llagostera, Òscar Álvarez, que confia que l’equip sigui capaç d’oferir la seva millor versió en un cara o creu de vital importància.

El fortí del municipal

L’Olot també té demà un partit a vida o mort, en aquest cas a casa contra el Formentera (a les 12 h), el primer equip que ara mateix baixaria de forma directa com a setzè classificat amb 36 punts. En aquest sentit, els olotins intentaran fer valer l’efecte fortí del municipal, on fa deu partits que no perden com a locals (18 punts de 30). “No m’agrada parlar de finals quan després de l’enfrontament quedaran encara quatre partits i moltes coses per decidir. Evidentment, no podem negar que és un matx important i ens juguem moltes coses els dos equips”, comenta l’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido, que hi afegeix: “El que hem de fer és jugar tan bé com puguem i guanyar, ja que serà fonamental. Si bé sabem que no serà definitiu, sumar els tres punts ens faria fer un pas endavant important i ens situaria molt a prop de complir l’objectiu. Pot marcar l’esdevenir dels equips però després tindrem la possibilitat de sumar dotze punts.”

En ambdós casos també serà vital guanyar el goal average particular: en el partit de la primera volta el Llagostera va empatar a zero a casa contra la Peña Deportiva i l’Olot va empatar a un gol a Formentera després d’avançar-se en el marcador i veure com el col·legiat xiulava un penal molt discutible al juvenil Aspar.

ELS TÈCNICS

Estem en una fase que, depenent del que passi en el partit de demà, pot ser gairebé definitiva
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera

SENSE MARGE

Si bé sabem que no serà definitiu, sumar els tres punts ens situaria a prop de l’objectiu
Raúl Garrido
entrenador de l’olot

A CASA, UN FORTÍ

El Llagostera, en plaça de promoció de descens, té la salvació a dos punts quan només queden 5 jornades
L’Olot fa deu partits que no perd com a local i vol engrandir la ratxa contra un rival directe
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)