3a divisió FEF

Revilla deixa el Figueres

Relleu. El president de la Unió va convocar la junta per anunciar la dimissió el 30 de juny. El forense Narcís Bardalet assumirà la presidència fins a final de mandat, l’estiu del 2019

La Unió Esportiva Figueres canviarà de president el 30 de juny. José Antonio Revilla va reunir ahir al vespre la junta directiva per exposar-los que ha decidit deixar la presidència a final de temporada, per motius personals. Revilla, que va arribar a la Unió el 2007, amb el primer equip a tercera regional, tancarà d’aquesta manera una etapa d’onze anys en el club alt-empordanès. La junta d’ahir al vespre també va servir per incorporar el doctor forense Narcís Bardalet, que s’integra a la directiva com a vicepresident primer i que es convertirà en el nou president del club a partir del juliol, un cop Revilla hagi cessat formalment del càrrec. Bardalet serà el president del Figueres fins a l’estiu del 2019, que és quan expira el mandat actual de la junta directiva. Revilla, que ha vist progressar la Unió des de tercera regional fins a tercera divisió, va expressar el seu agraïment als companys de la junta directiva, amb els quals continuarà treballant fins al 30 de juny per afrontar la recta final de temporada i començar a preparar la vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)