2a divisió FEF

El partit més especial per a Lluís Micaló

2a div. B. El defensa gironí de l’Olot, empadronat a Formentera, jugarà per segona vegada contra el seu exequip en un duel a vida o mort

Lluís Micaló viurà una jornada d’allò més especial. El defensa de l’Olot s’enfrontarà per segona vegada al seu exequip –ja va disputar els 90 minuts del duel de la primera volta a l’illa (1-1)–, un club que va marcar al gironí, que va defensar els colors del Formentera durant dues campanyes i va arribar a empadronar-se a la localitat.

“Serà un partit especial pels anys que vaig estar allà, per tot el que envolta el club. És casa meva. La llàstima és que els dos equips ens hi juguem molt i haig de ser professional i donar-ho tot per l’entitat a la qual defenso i donar-ho tot per guanyar”, comenta el central del conjunt olotí, que hi afegeix: “Mantinc contacte amb algun jugador amb el qual tinc amistat i amb el president, una persona encantadora.”

Micaló ha participat en els quatre últims duels a domicili –contra el Cornellà i el Vila-real B va jugar els 90 minuts– i lluita per fer-se un lloc en l’onze de Garrido. “Em vaig recuperar de la lesió just quan, per sort, l’equip estava en bona dinàmica i costa més entrar. Si jugo ho dono tot, sempre intentant sumar”, sentencia el central gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)