Reus

Un dia per esvair dubtes

Reus. El conjunt roig-i-negre, que ha encadenat dues derrotes com a visitant, espera fer valdre la seva solidesa defensiva al municipal per imposar-se al Cadis i distanciar-se de sota

Sumar i evitar angoixes. Aquest és l’objectiu amb què el Reus rebrà aquesta tarda la visita d’un dels aspirants a l’ascens, el Cadis. El conjunt que entrena Aritz López Garai ha encadenat dues derrotes en els darrers dos desplaçaments i, tot i tenir un coixí relativament ampli respecte al descens (5 punts), toca redreçar el rumb per evitar que la temporada acabi amb sofriments o laments. No serà una fita fàcil, ja que el rival és d’aquells equips difícils d’abordar, tal com explica el mateix tècnic: “Tothom sap a què juga el Cadis i sempre ho fa de la mateixa manera, però és un equip amb jugadors difícils de parar.” Tot i això, el Reus té un parell de bons arguments per afrontar el partit amb optimisme: la solidesa com a local les darreres jornades i també la imatge relativament bona de l’equip tot i les últimes dues ensopegades. Garai ho explica molt bé: “Les derrotes també tenen el costat positiu, vam competir bastant bé però no vam tenir recompensa suficient, ens van penalitzar unes errades que no hem de cometre.” Al municipal, en tot cas, l’equip és més fiable en defensa. Només d’aquesta manera s’explica que no hi hagi encaixat cap gol en els últims cinc partits.

El partit contra el Cadis, en tot cas, ha de servir perquè l’equip recuperi la confiança amb vista al tram determinant de la lliga. “Volem afrontar els darrers vuit partits de la millor manera possible i no hi hauria res millor que començar per una victòria a casa”, explicava en la prèvia l’entrenador roig-i-negre, que tindrà les baixes de Ricardo Vaz, Migue i Querol però recuperarà una peça clau, Vítor. De fet, el portuguès podria tenir protagonisme, tal com va assenyalar López Garai: “No sé si està en condicions de jugar els 90 minuts sencers, però sí que pot jugar.”

El seu homòleg al Cadis, Álvaro Cervera, no podrà disposar d’Abdullah, Perea i David Barral, però recuperarà l’extrem Salvi, un home clau. El tècnic, en tot cas, adverteix que sumar no serà fàcil: “Ens espera un tipus de partit que no ens va bé, el Reus sol tenir la pilota i quan no la té espera al darrere.”

L’AVANTMATX

Tothom sap a què juga el Cadis, però tot i això té un tipus de futbolistes que són difícils d’aturar
Aritz López Garai
ENTRENADOR DEL REUS
Ens espera un tipus de partit que no ens va bé. El Reus sol tenir la pilota i, si no, espera al darrere
Álvaro Cervera
ENTRENADOR DEL CADIS

Les visites, el punt feble d’un aspirant a pujar

El Cadis està fent una molt bona temporada i s’ha situat en plena lluita per l’ascens directe. Això sí, darrerament, el conjunt d’Álvaro Cervera està patint força en els desplaçaments. Així ho demostren els darrers resultats. I és que, tot i vèncer al camp d’una Cultural Leonesa en crisi fa quatre jornades, els grocs han sumat només 6 punts dels darrers 24 possibles a camp contrari (una victòria, tres empats i quatre derrotes).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)