El Girona perd i Europa s’allunya (0-1)

Dolorosa. La derrota contra el Betis deixa els de Machín a vuit punts dels andalusos. L’àrbitre ha anul·lat un gol legal a Stuani en el tram final

El Girona ha perdut la batalla per entrar a l’Europa League contra el Betis (0-1) en un partit molt igualat que podria haver anat diferent si un gol legal de Stuani en el 77’ hagués pujat al marcador. Els gironins han trencat així la ratxa de set partits sense perdre a Montilivi i ara tenen els andalusos a nou punts.

En la primera part s’ha vist les ganes i la necessitat de guanyar dels dos equips. El Betis ha tingut més la possessió, però les ocasions han estat repartides. Portu, Stuani, Juanpe –li han anul·lat un gol– i Granell de falta han tingut les millors dels gironins però no han tingut encert, i a l’altra porteria Junior i Fabián també han disposat de grans ocasions abans que Loren obrís el marcador picant la pilota per sobre de Bounou després d’una assistència fantàstica de Joaquín, que venia de creuar-se mig camp superant Granell i Pere Pons.

En la represa Machín ha canviat el sistema, col·locant un 4-4-2 per buscar la reacció. Amb més riscos el Girona ha guanyat presència en els primers minuts, però poc a poc el Betis ha tornat a tenir el control de la possessió. Tot i això els gironins han tingut ocasions i Stuani ha marcat en dues ocasions, però l’àrbitre els ha anul·lat per fora de joc. El primer ho era, però el segon no. El Girona ha continuat l’empat fins al final, però no ha trobat el gol.