Girona

Quique Setién

Entrenador del Betis

“Les tres accions són clares de fora de joc”

Superior en la primera part i aliat amb la fortuna i l’arbitratge en la segona, el Betis es va endur la cinquena victòria consecutiva, que l’impulsa encara més en la lluita cap a l’Europa League. Amb xandall i una ampolla d’aigua, Quique Setién va arribar a la sala de premsa de Montilivi. “Hem arribat a un final de campionat amb un estat d’ànim extraordinari. Tenim tots els jugadors connectats, jugant bé en molts moments. És un orgull veure com ho fan els jugadors. Quan han pogut jugar, ho han fet. I quan ha tocat defensar, també.”

A l’hora de valorar els tres gols anul·lats al Girona per fora de joc, Setién va dir: “Això passa quan són gols anul·lables. Entenc que les tres accions han estat en fora de joc. No ho he vist, però m’ho han dit. Són accions que a vegades venen de 15 centímetres.” L’exentrenador del Lugo va destacar el paper dels seus homes. En el 0-1, Joaquín va ser fonamental, i Loren va definir bé. “El mèrit el tenen tots. Veure Joaquín fent aquesta cursa i un jove que puja amb força rematant-la, és enorme. És una gran alegria tenir aquests futbolistes”, va dir Setién, que va insistir en Joaquín. “Veure’l com treballa, tan veterà com és, m’ajuda molt a mi.”

Setién, a qui li hauria agradat que hi hagués més continuïtat, va reconèixer que el canvi de sistema del Girona l’havia sorprès. “Machín ho ha fet bé, perquè teníem el partit controlat i ens ha creat alguns problemes i hem hagut de canviar. Afortunadament, després ho hem aconseguit superar, i hem intentat sortir al contraatac i tenir el control en algunes fases. Però no ho esperava. Perquè no sol canviar de sistema.” El tècnic no va voler descartar el Girona de la lluita per Europa. “No sé si pel cinquè lloc, però n’hi ha d’altres. És un equip que no he vist mai que es rendeixi.”

EL 4-4-2

“No ho esperava i Machín ho ha fet bé. Ens han creat problemes i hem hagut de canviar”

MOLT SATISFET

“És un orgull veure com ho fan els jugadors. El treball de Joaquín m’ajuda molt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)