El canvi de sistema no obté el premi

4-4-2. Machín va buscar l’empat en la represa amb més gent a dalt, però el Girona no va trobar el camí del gol

Al Girona li va faltar contundència a l’àrea andalusa per convertir alguna de les ocasions que va tenir en la primera part i va marxar al descans amb el marcador en contra. Obligat a guanyar per continuar de ple en la lluita per entrar a l’Europa League, Machín va intentar revolucionar el partit amb un canvi de sistema gens habitual en ell, passant del 3-4-2-1 al 4-4-2 per primera vegada aquesta temporada. Borja García i Maffeo es van quedar al vestidor en la mitja part i en lloc seu van entrar Aday i Choco Lozano. El de Sentmenat es va col·locar de lateral esquerra darrere de Mojica i a la dreta Ramalho va fer de lateral darrere de Portu. A dalt Choco Lozano i Stuani van compartir punta d’atac i van fer anar de corcoll la defensa bètica en algunes accions, però el gol no va arribar, tot i que en els últims minuts Machín encara va posar més gent a dalt amb l’entrada de Soni, que es va situar a la banda esquerra.

Sense gol

Curiosament, el dia que el Girona va acumular més gent a dalt va ser quan va tenir menys punteria, i és que des de la derrota 0-3 contra el Barça de la sisena jornada, els gironins encadenaven 11 partits de lliga consecutius marcant a Montilivi. Amb la derrota, també es va trencar la ratxa de set partits sense perdre com a locals.

A LA DESESPERADA

El Girona va acabar amb Stuani, Choco Lozano i Soni sobre la gespa

GENS HABITUAL

11
partits
de lliga consecutius encadenava el Girona marcant com a mínim un gol a Montilivi.