2a divisió FEF

L’hora de rematar la feina

2a divisió B. El Peralada rep la visita de l’Alcoià (12 h) disposat a sumar els tres punts que deixin la permanència en la categoria virtualment assegurada

Cada jornada que passa el Peralada està més a prop d’aconseguir l’objectiu de la permanència i avui té una altra oportunitat per deixar-la virtualment assegurada si aconsegueix els tres punts a casa contra un rival directe com l’Alcoià (a les 12 h). El camí a seguir no és cap secret, i és que després de la segona volta que estan fent els xampanyers, amb només una derrota, no hi ha res més a fer que mantenir la mateixa dinàmica i continuar convertint el municipal en un fortí. “Tenim la certesa que hem de seguir sent forts a Peralada. Els números conviden a l’optimisme i ara no hem de tenir por, sinó que ho hem d’afrontar amb confiança. Sabem que serà difícil, però que si fem un bon partit podrem guanyar i tindrem una gran oportunitat d’arribar als 45 punts i deixar l’objectiu a tocar”, valora el tècnic, Narcís Chicho Pèlach.

Els de l’Alt Empordà intentaran mantenir la porteria a zero un partit més i convertir-se en el primer equip de la lliga que encadena set jornades sense encaixar cap gol, però també volen fer un pas més en relació amb els dos últims partits, que han acabat 0-0, i superar un Alcoià que amb la remuntada de la setmana passada contra el Deportivo Aragó (3-2) va trencar una ratxa de vuit partits sense guanyar: “Fa dos partits que no guanyem i tenim ganes de tornar a sentir el gust de la victòria. Juguem contra un rival d’entitat amb uns números espectaculars a fora de casa i que es caracteritza per ser un equip amb molt ordre defensiu. Tenen jugadors de molt nivell com Gato i Mariano i amb el seu estil pràctic i de joc directe haurem d’estar atents a aquestes situacions”, analitza Chicho, que en tindrà per triar per fer la convocatòria, ja que té tota la plantilla a disposició, a més dels juvenils Pedro Porro i Pachón, que ja han estat aquesta setmana amb el grup i, a diferència de Giorgi i Valery, tenen la fitxa necessària per jugar.

LA PRÈVIA

Fa dos partits que no guanyem i tenim ganes de tornar a sentir el gust de la victòria. Sumant tres punts tindrem l’objectiu a tocar
L’Alcoià ha fet uns grans números a fora. Són un equip sòlid amb un estil pràctic i directe
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)