Nàstic

Una fita desconeguda

Nàstic. Després de les dues victòries revitalitzants al Nou Estadi, els grana n’enllaçaran per primera vegada tres, i continuaran assentant les bases de la permanència, si guanyen a Oviedo

El Nàstic pot fer avui a Oviedo un pas gairebé definitiu cap a la permanència si guanya. Pel que fa a la fredor dels números, la victòria li permetria arribar als 45 punts, a només cinc dels desitjats 50 amb set jornades per disputar-se. I pel que fa a les sensacions, tindria un valor elevat en tractar-se del terreny de joc d’un dels equips que lluiten per l’ascens i pel fet d’encadenar tres victòries seguides per primera vegada aquesta temporada. El context anímic li és favorable, ja que haver guanyat els dos últims partits, tots dos a casa, li ha tret un pes de sobre enorme després de tot el patiment acumulat al Nou Estadi. A més, jugar a camp contrari sempre li ha provat aquesta temporada –és un dels millors visitants–, malgrat que en l’anterior desplaçament va perdre a Alcorcón.

“Una victòria ens acostaria moltíssim a la permanència, tot i que no estaria fet. Com més a prop estàs de l’objectiu, més complicat és”, afirma Nano Rivas, que no vol que l’equip i l’entorn caiguin en el relaxament quan encara hi ha molta feina per fer. Rivas espera un partit molt complicat al Carlos Tartiere, ja que preveu molta lluita i segones jugades, fent complicat el control de la possessió. A més, l’entrenador del Nàstic recorda que l’Oviedo ha canviat recentment el sistema de joc, ja que en la victòria de la setmana passada a Lugo Juan Antonio Anquela va aparcar la defensa de tres centrals i va apostar pel 4-4-2.

L’Oviedo no està en el moment més fi de la temporada –només ha guanyat dos dels últims nou partits–, però es manté ben situat i no ha deixat mai de ser un conjunt sòlid i competitiu. Fa quinze dies, contra l’Alcorcón, va perdre el segon partit de la temporada a casa.

LA PRÈVIA

Una victòria ens acostaria moltíssim a la permanència, tot i que no estaria fet. Com més a prop estàs de l’objectiu, més complicat és
Nano Rivas
entrenador del nàstic
Que el Nàstic sigui un dels millors visitants no és sort. És seriós i ordenat, té solidesa i té molts arguments en atac. Serà molt difícil
Juan Antonio Anquela
entrenador de l’oviedo

Rivas convoca vint jugadors, sense Uche

L’expedició del Nàstic va marxar ahir al matí cap a Astúries amb vint futbolistes, entre els quals no hi havia el sancionat Xavi Molina ni els lesionats Julio Pleguezuelo –és el quart partit que es perd per la lesió muscular a l’adductor llarg de la cama dreta–, Ike Uche, que en l’entrenament de dijous va notar molèsties a l’isquiotibial de la cama dreta,i Dumitru, amb gastroenteritis. És probable que els tres jugadors estiguin a punt per al proper partit, el Nàstic-Numància del dissabte 21 d’abril. Ahir a la tarda, Nano Rivas va dirigir un entrenament a El Requexón, la ciutat esportiva de l’Oviedo, per acabar de preparar el partit d’aquesta tarda, abans del qual haurà de descartar dos dels vint futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)