Girona

El primer doble canvi a mig partit

Aviat. Machín havia fet dos moviments de cop en el primer relleu en tres partits més, però mai just després del descans

Pablo Machín va combinar la modificació tàctica amb dos canvis de jugadors, cosa que no havia fet en tota la temporada. Aday Benítez va substituir Pablo Maffeo i Choco Lozano va rellevar Borja García. En les 31 anteriors jornades a primera, l’entrenador del Girona havia apostat tres vegades per fer un doble moviment com a primer canvi, però sempre més enllà del descans. A Anoeta, va fer entrar Aleix Garcia (per Pere Pons) i Aday (per Maffeo) en el minut 67. A Ipurua, en l’últim partit del 2017 marcat pel domini del rival, Aday (per Maffeo) i Kayode (per Borja) van entrar junts en el minut 57. I a Riazor, el 23 d’octubre, Àlex Granell (per Pere Pons) i Douglas Luiz (per Borja) van entrar en el minut 58.

Pablo Machín tampoc està gaire acostumat a fer canvis durant el descans. En tota la lliga, havia mogut peça a mig partit en cinc jornades més, tres de les quals forçat per lesió. Només contra el Vila-real a Montilivi i al camp del València –tots dos en la primera volta– havia fet un canvi coincidint amb el descans per decisió tècnica.

8. Girona - Vila-real 1-2
Kayode per Granell
18. València - Girona 2-1
Borja per Granell
19. Girona - Las Palmas 6-0
Olunga per Stuani (lesionat)
20. Atlético - Girona 1-1
Iraizoz per Bounou (lesionat)
25. Barça - Girona 6-1
Planas per Aday (lesionat)
32. Girona - Betis 0-1
Aday per Maffeo Choco Lozano per Borja
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)