3a divisió FEF

Preparant l’esprint final

Tot obert. Cap dels sis equips que aspiren a disputar la promoció d’ascens tindrà un duel assequible, amb especial atenció en la capacitat de l’Ascó de recuperar-se com a local

Ja només queden els últims quilòmetres i la lluita per la promoció d’ascens queda, cada vegada, més encerclada. Els equips van caient a poc a poc i el marge d’error és minúscul. No hi ha cap candidat que estigui tranquil en una jornada que promet en la part alta. En primer lloc, l’Hospitalet necessita recuperar la segona posició després de l’empat d’ahir del Sant Andreu contra l’Europa. Però haurà de lluitar contra l’Ascó, que es baralla amb tres equips més per la quarta plaça.

Si els de la Ribera d’Ebre es volen classificar per a la promoció d’ascens hauran de redreçar el seu camí a casa on no guanyen des del novembre. “Fa temps que no guanyem a casa i si volem aspirar al quart lloc necessitem el triomf en aquest partit. Ells vindran més tranquils però també buscaran el triomf perquè el segon lloc té un premi molt sucós”, va dir l’entrenador Santi Castillejo respecte del bitllet per jugar la copa de l’any que ve que atorga el segon lloc. “Hem de jugar també amb la seva ansietat”, admet el tècnic de l’Hospitalet, Xavi Molist: “Estem en una bona situació i ells intentaran anar a guanyar. La clau és mantenir-se tranquil i continuar competint bé com estem fent fins ara.”

De la resta de candidats, l’únic equip que jugarà a casa és la Pobla de Mafumet contra un Figueres que, ancorat a la meitat de la taula, no s’hi juga res. Tant el Prat, a Granollers, com el Terrassa, a Palamós, tenen duels contra conjunts que es juguen la vida per la permanència. “Necessitem donar un cop sobre la taula per creure en les nostres possibilitats”, diu l’entrenador potablava, Pedro Dólera, que també opina que el seu equip està pressionat pels mals resultats. “Espero un partit difícil. Hem de ser capaços de dominar i sobretot no donar-los cap raó perquè s’ho creguin”, indica el tècnic del Terrassa, Cristian Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)