2a divisió FEF

Un punt insatisfactori

Sense efectivitat. L’Olot empata a zero a casa contra el Formentera i desaprofita una nova ocasió d’or per fer un pas qualitatiu en la classificació i deixar molt tocat un rival directíssim

olot 0 formentera 0

OLOT:Sacrest, Barnils, Jose, Carles Mas, Blázquez (Alfredo, 74’), Masó, Hèctor Simón (Toril, 85’), Guzmán, Xumetra, Marc Mas i Marc Cosme (Pedro, 59’).FORMENTERA:Marcos, Ramon Soria, Samu San José, Bonilla, Fobi (Crespo, 28’), Michael Romero, Nando Quesada, Agus (Bruno Vinicius, 59’), Garmendia, Gabri i Juanan (Gori, 69’).ÀRBITRE:Lou Ballano.T.G.:al local Hèctor Simón (75’); al visitant Crespo (92’).T.V.:cap.PÚBLIC:1.008 espectadors al municipal d’Olot.INCIDÈNCIES:Abans de l’inici del partit es va fer un minut de silenci en memòria de Josep Serra, soci número 1 del club de la Garrotxa.

L’Olot va empatar sense gols a casa contra el Formentera, un rival molt directe en la taula –els balears estan dos punts per sota dels garrotxins– i torna a desaprofitar una gran ocasió de començar a posar el llaç al sac de la permanència. Els olotins van disposar de les millors oportunitats per marcar però la falta d’encert, sobretot de Marc Cosme, Marc Mas i Hèctor Simón, van impedir celebrar cap gol i a la fi els tres punts en joc.

L’Olot va sortir al camp elèctric i disposat a posar la por al cos al Formentera, que com els olotins van alinear un dibuix tàctic amb tres centrals i dos carrilers. La mobilitat de Xumetra, Marc Mas i Marc Cosme, els homes més avançats, va ser clau per trobar espais i disposar de les primeres ocasions de gol. Ja en el minut 4, Guzmán va fer una centrada a dins de l’àrea petita però Marc Mas, sol com un mussol, no va impactar bé amb el cap. Només dos minuts després, una passada a l’espai de Barnils cap a Xumetra va permetre al de l’Estartit superar el porter rival amb un toc lleu amb el cap. El mitjapunta va veure bé l’arribada de Cosme però Bonilla li va bloquejar el xut ras de manera providencial.

La intensitat olotina dels primers compassos del matx es va anar diluint, fet que va aprofitar el Formentera per acomodar-se al terreny de joc i discutir la possessió als de la Garrotxa. Amb Nando Quesada com a generador de joc, la velocitat de Gabri i el físic de Juanan, els olotins van haver d’arromangar-se per evitar el perill balear. Abans del descans, l’Olot, però, va disposar d’una bona ocasió a través d’un córner executat per Hèctor Simón, que Barnils va rematar amb el cap a fora (41’).

Ocasions sense encert

La segona meitat no va tenir un dominador clar. De seguida, el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, va canviar el sistema enviant Masó al lateral esquerre, avançant a Barnils al mig del camp i Guzmán a l’extrem. En el 63’, Pedro, acabat d’entrar al terreny de joc, va pispar la pilota a Bonilla, va cedir a Marc Mas, però el silenc no va poder superar Marcos, excel·lent. El refús va anar a les botes d’Hèctor Simón, que va enviar als núvols la rematada quan ho tenia tot a favor. Només cinc minuts després, el mateix Hèctor Simón va tornar a xutar a fora, tot sol al segon pal, una centrada de Xumetra davant la desesperació de l’afició, que tornaria a clamar per una nova ocasió de Marc Mas (72’), que va xutar massa creuat i una de Pedro (73’), que va provar-ho amb l’ànima però Marcos va posar la punta dels dits per enviar a córner. Aquestes van ser les últimes arribades clares, i és que la por es va apoderar de tothom.

És molt complicat expressar el que sentim després d’haver fet tots els mèrits per guanyar, però no hem estat prou encertats
Ficant a dins només una de les que hem tingut ara tindríem 41 punts i estaríem millor
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot

Sacrest en el lloc de Ginard

El porter juvenil va tornar a ser el substitut del titular Xavi Ginard, sancionat amb dos partits de suspensió per la seva expulsió contra el Vila-real ja amb el partit acabat. Sacrest va guanyar la partida a Bastida, teòric suplent del balear, i és que el garrotxí ja va disputar el matx contra l’Alcoià (1-1) quan Ginard va ser sancionat per acumulació de targetes.