La Unió remunta i somia

3a divisió. El Figueres capgira el gol inicial de la Pobla de Mafumet (1-2) i suma tres punts que el fan escalar encara més en la classificació

pobla de maf. 1 figueres 2

POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol Valentín, Dani Hernández (Kone 76’), Salva, Roger Figueras, Adrian, Gabriel Vidal, Riad (Pol Blay 57’), Moha, Brugui i Pol Ballesteros (Joel 76’).FIGUERES:Aroca, Carles Puig, Cunill, Canal, Pep Chavarria, Maik Molist, Èric Torres, Gil Muntadas, Xavio Ferrón, Joan Pons i BOnaventura.GOLS:1-0 (44’) Riad. 1-1 (65’) Xavi Ferrón, de penal. 1-2 (72’) Bonaventura.ÀRBITRE:Fermosell Pérez.T.G.:als locals Roger Figueras, Riad i Adri; i als visitants Aroca i Bonaventura.

La temporada se li farà curta al Figueres, i és que els de l’Alt Empordà han arribat pletòrics al tram final de temporada i ahir ho van tornar a demostrar amb una victòria al camp del quart classificat, la Pobla de Mafumet (1-2), que els fa aferrar-se a l’esperança de disputar la promoció d’ascens, tot i que la victòria del Terrassa a Palamós no els ajuda i els deixa encara a sis punts de la promoció.

El mèrit dels figuerencs va ser doble, i és que van haver de remuntar el gol local obra de Riad en l’últim minut de la primera part. El gol va ser massa càstig per a una Unió que en la primera part va anar de menys a més, sortint espès en els primers minuts però assentant-se sobre el terreny de joc a mesura que el partit anava avançant. De fet, Joan Pons va tenir una molt bona ocasió, però el seu xut va anar al travesser. El gol del filial tarragoní va arribar en una bona acció des de la banda esquerra.

Amb més ambició

En la represa el Figueres va sortir amb els ànims renovats i disposat a capgirar el marcador, com va acabar aconseguint. El primer gol va arribar en un penal que va provocar Gil i que Ferrón es va encarregar de transformar (65’) i poc després qui va fer l’1-2 va ser Bonaventura rematant de cap una centrada al segon pal. Els dos gols van ser el premi a l’empenta dels figuerencs i van castigar una Pobla que amb el marcador a favor va abaixar el nivell de tensió i concentració. En els minuts finals la Unió es va saber defensar amb prou ordre i va fer valer l’experiència per no haver de patir per mantenir la victòria i els tres punts.