2a divisió FEF

Al Sabadell se li esmuny una gran oportunitat

Dues errades. Els arlequinats s’avancen gràcies a una falta d’entesa de la defensa rival però el marcador s’iguala per una errada del porter Roberto

SABADELL 1 VILA-REAL B 1

SABADELL:Roberto; Óscar Rubio, Migue, Pol Moreno; Ozkoidi (Migue García, 74’), Ángel, Marc Martínez, Capó (Víctor, 81’); Felipe Sanchón (Guillemenot, 81’) i Arturo.VILA-REAL B:Cantero; Miguelón, Roger, Juan, Quintillà; Lozano (Samu, 74’), Chuca; Pedro, Simon, Enric Franquesa (Mario, 60’); i Dalmau (Rubén, 76’).GOLS:1-0 (55’) Arturo. 1-1 (78’) Roberto, en pròpia porta.ÀRBITRE:Busquets Ferrer.T.G.:als locals Capó, Òscar Rubio, Migue; als visitants Roger Riera, Rubén.PÚBLIC:1.770 espectadors a la Nova Creu Alta.

Tant se val els mèrits que hagis fet, que en la segona B, com en la vida, les errades són les que marquen. Tant el Vila-real B com el Sabadell van manar en moltes fases del partit, però van ser dues accions desafortunades les que van deixar el marcador final. Una falta d’entesa entre la defensa del Vila-real B i una centrada que Roberto es va ficar a la seva pròpia porteria van donar els gols d’un partit en què el Sabadell hauria pogut assegurar-se la salvació de manera definitiva si hagués aconseguit el triomf contra el segon classificat. L’empat, el 21è del curs per als arlequinats, posposa la consecució.

El Sabadell va tenir alguna ocasió en el primer temps, ja és més que sovint, però el ritme del partit en el primer temps el va portar el Vila-real B. Els de Miguel Álvarez, que tornava per primera vegada a la Nova Creu Alta des que en va marxar el 2016 amb un judici pel mig, no van arribar a inquietar Roberto però sovintejaven la zona de perill rival.

En el segon temps, en canvi, va ser el Sabadell el qui va avançar les línies, però el gol el va trobar en una jugada aïllada quan Arturo va insistir en una pilota que cap central volia refusar. El joc dels despropòsits es va completar quan, amb els locals còmodes defensant, Roberto no va atrapar una centrada de Quintillà i la pilota es va ficar dins de la porteria.

ELS VESTIDORS

Hem comès una errada greu, del jugador que més es veu, però hem estat superiors
Toni Seligrat
entrenador del Sabadell
Hem tingut la pilota, però el Sabadell ha estat l’amo en el segon temps
Miguel Álvarez
entrenador del vila-real b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)