2a divisió FEF

Una estrena agredolça

Alain Eizmendi. Fitxat en el mercat d’hivern, l’extrem va marcar diumenge el primer gol amb el Llagostera, una diana que al final només va servir per empatar al camp de la Peña Deportiva

Diumenge el Llagostera es va acostar a la victòria al camp de la Peña Deportiva (1-1), però finalment se li van esfumar dos punts en els últims instants quan els balears van empatar en el minut 83 –posteriorment l’àrbitre va anul·lar un gol olímpic a Guichón en una acció molt discutida pels gironins–. Tot i l’empat, el conjunt llagosterenc va perdre una posició en la taula i va tornar a la zona de descens directe com a dissetè classificat amb 37 punts, a un de la plaça de promoció de descens i a dos de la permanència, una situació gens còmoda quan només queden quatre jornades per al final del campionat.

Una de les notes positives del partit va ser el primer gol d’Alain Eizmendi amb el Llagostera, una diana amb el cap que va arribar només de començar (minut 3) i que malauradament només va servir per sumar un punt. Eizmendi, fitxat en el passat mercat d’hivern per reforçar l’atac llagosterenc –l’extrem va jugar la primera meitat de campionat amb el Racing Ferrol–, ha tingut una participació important des de la seva arribada (729 minuts repartits en onze partits de lliga, nou sortint com a titular) i en molts partits s’havia acostat al gol, però no va ser fins diumenge que es va poder estrenar de cara a gol amb la seva primera diana. Fix en els últims partits en els esquemes d’Òscar Álvarez, Eizmendi i els seus companys d’equip ja preparen la final de diumenge a casa contra l’Atlètic Balears (12 h).

CONSOLIDAT

11
partits
ha jugat Eizmendi amb el Llagostera, 9 com a titular. Ha disputat 729 minuts i ha marcat un gol.

PER FI

Eizmendi s’havia acostat al gol en més d’una ocasió, però sense acabar de definir

DIUMENGE (12 H)

Un altre cop en descens directe, el Llagostera ja pensa en la final amb l’Atlètic Balears

Pau Bosch i Sergi Arimany, la nit i el dia

A més d’Eizmendi, el Llagostera es va reforçar a l’hivern amb dos jugadors més, Pau Bosch i Sergi Arimany, dos futbolistes que estan tenint un paper ben diferent en el conjunt gironí. D’una banda, Bosch s’ha consolidat com una peça indispensable per a Òscar Álvarez, sigui jugant de central o també de pivot defensiu, i ha demostrat una polivalència molt agraïda. En total, el lleidatà ha jugat 976 minuts en 11 partits, una participació molt més important que no pas la d’Arimany, que està jugant amb comptagotes. Al davanter, tot i demostrar el seu poder aeri en els pocs minuts de què ha disposat (187 en vuit partits), li està costant Déu i ajuda entrar en l’equip i només ha estat titular en una ocasió, sempre a l’ombra de Toni Gabarre. Especialment sorprenent és la poca participació que Arimany està tenint al municipal, un camp idoni per a les seves característiques.