2a divisió FEF

Conjura per no fallar

2a divisió B. El Lleida s’ha acostat a 3 punts de la zona d’ascens gràcies a la victòria de dissabte i a les ensopegades dels rivals, i ara apel·la al canvi d’imatge mostrat per assaltar-la

En el futbol els estats anímics oscil·len a velocitat de vertigen. Només cal trencar una dinàmica, que les coses et vagin bé a tu i no als rivals un cap de setmana concret. I la temporada que està fent el Lleida n’és un molt bon exponent. L’estat anímic que hi ha hagut a la capital del Segrià els últims mesos s’ha mogut amb molta facilitat de l’eufòria a la depressió. En una jornada, per exemple, s’ha passat de veure el play-off com una situació molt difícil d’abastar a veure’l com una realitat factible. I és que la victòria de dissabte contra el Mestalla (3-2) després d’haver perdut tres partits, sumada a l’empat del Cornellà i la derrota del Badalona, han fet que els de la Terra Ferma s’hagin situat a 3 punts de la zona d’ascens amb quatre jornades per disputar.

Hi torna a haver esperança. Ara venen dos desplaçaments que imposen, als estadis de l’Hèrcules i de l’Elx, però l’equip creu que, jugant com ho va fer fins que es va situar 3-0 contra el Mestalla –després van caure dos gols–, obtenir bons resultats és factible. “El Lleida que hem sigut aquesta jornada és el que hem de ser d’aquí al final de la temporada, corregint el que ha passat els darrers 20 minuts”, va dir Juanto, que te fe en el potencial de la plantilla: “Lluitarem per jugar el play-off fins al final i, si fem les coses bé, confio en aquest equip i tant de bo que ens hi puguem classificar.” Eneko Satrústegui, per la seva part, espera una nova bona resposta a Alacant i Elx: “No ens queda altre remei que respondre en situacions límit, sabem que ens esperen dos desplaçaments difícils, però la darrera victòria ens dona força de cara al que ve.” D’alta banda, Álex Albístegui es mostra realista però confiat alhora: “Si estem bé els pròxims partits podem tenir possibilitats, tot i que som conscients que és una empresa complicada amb el desavantatge que tenim”, va dir el migcampista basc, que va reclamar l’empenta de l’afició: “Estaria bé recuperar l’esperit d’anys enrere, en la meva primera etapa, amb la gent il·lusionada i enganxada a l’equip, a veure si podem enganxar bons resultats.”

LES FRASES

Lluitarem fins al darrer partit. Confio en l’equip, si fem les coses bé podem fer el ‘play-off’
Juanto Ortuño
davanter del lleida
La darrera victòria ens dona força. No tenim altre remei que respondre bé en situacions límit
Eneko Satrústegui
DEFENSA DEL LLEIDA
Estaria bé recuperar l’esperit d’anys enrere, amb la gent il·lusionada i enganxada a l’equip
Álex Albístegui
mig del lleida

Juanto ja ha marcat set gols des que va arribar

Un dels principals arguments que té ara mateix el Lleida és la inspiració de Juanto Ortuño, que va arribar en el mercat d’hivern cridat a marcar la diferència i ho està fent. I és que l’atacant de 26 anys va tornar a fer un doblet contra el València Mestalla. El de Iecla, amb tot, ja ha sucat per partida doble dos cops aquesta temporada, ja que el 18 de febrer contra l’Ontinyent ho havia fet. Ell, que acumula set dianes, està entusiasmat amb el que està aportant a l’equip: “Estic content, vaig venir per intentar ajudar l’equip amb gols i això és una qüestió de dinàmiques. Amb poques ocasions he marcat dos gols i és una satisfacció.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)