Territorial

A fora de casa rutllen

1a catalana. En la cursa del Banyoles cap a la salvació, el rendiment a domicili està sent clau i ja fa sis jornades que no hi perden

El Banyoles s’ha convertit en un visitant molt perillós aquesta segona volta i, en el segon tram de la temporada, els jugadors d’Adam Fontes encara no coneixen la derrota lluny del Pla de l’Estany. El balanç de tres victòries i tres empats ha estat clau per acabar traient el cap des de la zona de descens. Entre els resultats obtinguts destaquen marcadors de molt mèrit, com ara l’empat que van aconseguir al camp de la Muntanyesa, la victòria a Santa Coloma de Farners o els triomfs imprescindibles contra rivals de la zona baixa com per exemple el Castellar (0-3) i el Cardedeu (0-2).

La bona forma a domicili serà clau per afrontar un tram final de lliga amb desplaçaments d’allò més complicats: en les darreres jornades els banyolins hauran de visitar escenaris com ara el camp del Manlleu, el del Sant Joan i el del Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)