Girona

Abelardo Fernández

Entrenador de l’Alavés

“No ens mereixíem guanyar, però tampoc perdre”

Abelardo no va poder celebrar el seu aniversari –ahir feia 48 anys– amb una victòria, després de perdre a casa contra el Girona. El tècnic de l’Alavés va reconèixer que el seu equip no havia fet un bon partit, al mateix temps que va considerar la derrota “injusta”. “Tot i que no puc retreure res als meus jugadors, perquè ho han donat tot com sempre, avui no hem fet un bon partit, ens ha faltat velocitat en la circulació de la pilota, no hem sabut atacar la defensa posicional del Girona... Segurament no ens mereixíem guanyar, però tampoc perdre”, va començar explicant Abelardo, que de seguida va desgranar el duel amb més profunditat: “Hem començat interpretant bé l’atac, amb arribades clares, però a partir d’aquí hem deixat que el Girona se situés bé en defensa. En la segona part el partit estava controlat i ells amb prou feines arribaven, fins que hem encaixat el primer gol en una falta que hem defensat massa enrere. Després el partit s’ha tornat una mica boig i ens han marcat el 0-2 de penal, i tot i que ens hem arriscat posant tres davanters i hem jugat amb coratge, només hem pogut retallar distàncies.”

No culpa l’àrbitre

Interrogat sobre les jugades polèmiques del partit, sobretot els gols anul·lats a l’Alavés, Abelardo va preferir no comentar res: “Vosaltres sou els que veieu les imatges, però jo no soc ningú per jutjar l’àrbitre. No opinaré, les imatges són allà i ja està, la feina dels àrbitres és complicada.”

EL PUNT D’INFLEXIÓ

“El partit estava controlat i ells amb prou feines arribaven, fins al primer gol”

NO ES MULLA

“Jo no soc ningú per jutjar l’àrbitre, la seva feina és complicada”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)