2a divisió FEF

Molt més que una victòria

Vital. El Llagostera guanya un rival directe com l’Atlètic Balears, el supera en la taula i en el ‘goal average’ particular i surt del descens. Va decidir un gol de Leo, que va aprofitar el refús del seu propi penal fallat

llagostera 1 at. balears 0

LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Lucas Viale, Esteban, Fuster, Pau Bosch, Leo Ramírez (Pol Gómez, 86’), Guichón, Eizmendi, Pablo Sánchez (Arimany, 87’) i Toni Gabarre.ATLÈTIC BALEARS:Aulestia, José Ruiz (Delgado, 61’), Miquel, Manu, Sergio, Malik (Borja, 75’), Villapalos (Heras, 75’), Fullana, Xisco, Kike i Alles.GOLS:1-0 (57’) Leo Ramírez.ÀRBITRE:Fernández Vidal.T.G.:Als locals Lucas Viale, Chica i Guichón; i als visitants José Ruiz, Villapalos, Malik, Xisco i Miquel.T.V.:Doble targeta groga al local Gabarre (89’).PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal de Llagostera.

El Llagostera tenia ahir una final a vida o mort a casa contra l’Atlètic Balears i no va fallar, ja que va aconseguir una victòria vital en l’objectiu d’assolir la permanència. Es pot considerar un triomf triple, i és que els llagosterencs van superar en la taula un rival directe, es van quedar el goal average particular i, a més, van sortir de la zona de descens. El partit, molt travat i gairebé sense ocasions pels dos equips, molt pressionats per la delicada situació en la classificació, es va decidir gràcies a un gol en la segona meitat de Leo Ramírez, que va marcar en el refús del seu propi penal fallat (57’).

El duel va començar com era d’esperar, amb intensitat màxima i amb nervis a banda i banda, encara que de futbol n’hi havia ben poc. La tensió es palpava, amb poques ocasions a les àrees i moltes disputes i interrupcions. Guichón, que ahir tornava a la titularitat, ho va provar amb un xut desviat, mentre que l’Atlètic Balears, un equip molt físic, apostava gran part del seu joc a penjar pilotes aèries. En una d’aquestes jugades, Kike va tenir el gol a tocar per als visitants amb un cop de cap que va sortir fregant el pal, abans que Leo Ramírez fes intervenir el porter, Aulestia, en una falta llunyana. I així es va arribar al descans, amb un 0-0 en el marcador que ho deixava tot obert de cara a la segona meitat, un segon acte en el qual tots dos equips es jugarien molta part de les seves possibilitats de salvació.

Leo, a la segona

La segona meitat va continuar amb la mateixa tònica, amb el partit molt igualat i els dos equips amb massa respecte mutu. La por de perdre imperava en el municipal. Tant el Llagostera com el Balears no aconseguien fer mes de dues passades seguides, sense idees i abusant de la pilotada llarga. Fins que en el minut 55 l’àrbitre va assenyalar penal a favor del Llagostera per unes mans a dins de l’àrea de Malik. Aulestia va aturar el primer llançament a Leo Ramírez, que no va fallar en el refús.

Amb el resultat a favor, el Llagostera va guanyar confiança, mentre que a l’equip de Manix Mandiola li entraven les presses. L’exllagosterenc Fullana ho va intentar amb un xut que va aturar Marcos, en uns últims instants de partit en què els gironins van saber patir per aguantar el resultat, a més de tenir la fortuna que Sergio Sánchez va fallar una ocasió claríssima en l’últim sospir, abans que Gabarre fos expulsat per doble groga.

Finalment, el Llagostera es va endur tres punts vitals i dissabte continuarà la lluita al camp de l’Atlètic Saguntí (18 h).

ELS VESTIDORS

L’equip era conscient del que ens jugàvem i ha fet un pas endavant. Hem fet un gran esforç i ens hem endut un triomf clau

MÀXIMA PRESSIÓ

Era important guanyar, però encara queda molt i no ens pot enganyar haver sortit del descens
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
El partit va estar ple de tensió i va tenir poques ocasions dels dos equips

Carbó, baixa; Toni Gabarre, expulsat

La principal novetat en l’onze titular del Llagostera ahir contra l’Atlètic Balears va ser l’absència del migcampista Marc Carbó, que no va poder jugar per culpa d’uns problemes intestinals d’última hora. Pel que fa al partit en si, segurament l’única nota negativa per als gironins va ser l’expulsió de Toni Gabarre. El davanter, que prèviament havia vist la cinquena targeta groga de la temporada, va ser amonestat per segona vegada en l’últim minut i serà baixa dissabte vinent al camp de l’Atlètic Saguntí. Qui tampoc podrà jugar la pròxima jornada és el central Lucas Viale, que complirà el segon cicle de targetes després de veure la desena targeta groga de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)