Un empat que esvaeix el somni

A cinc punts. El Figueres empata contra el campió a Vilatenim, encadena deu jornades sense perdre però s’allunya de la quarta plaça

figueres 1 espanyol b 1

FIGUERES:Aleix Díaz, Ot Bofill (Pere Espuña, 58’), Romero, Cunill, Pep Chavarria, Maik Molist, Èric Torres, Gil Muntadas, Ritxi Mercader (Joan Pons, 65’), Ferrón i Bonaventura (Aleix Feixas, 45’).ESPANYOL B:Domínguez, Pipa (Jordán, 38’), Pedrosa, Genís, Lluís, Pol Lozano, Víctor, Àlex López, Cristo (Joselu, 65’), Max i Puado (Doncel, 79’)GOLS:0-1 (27’) Lluís. 1-1 (39’) Èric Torres.ÀRBITRE:Gibert González.T.G.:als locals Cunill i Romero; als visitants Domínguez, Genís i Víctor.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 600 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

El Figueres va empatar a un gol contra el campió del grup cinquè de tercera, l’Espanyol B. El conjunt figuerenc suma una jornada més sense conèixer la derrota, la desena, però veu com el somni de disputar el play-off d’ascens a segona B queda a cinc punts amb nou per disputar-se.

L’inici del partit no va tenir un clar dominador. Si bé l’Espanyol B intentava trenar algun contraatac per generar perill, era la Unió qui lluitava per aconseguir la possessió de la pilota per aproximar-se a l’àrea periquita. En el minut 20, Aleix Díaz, debutant a la porteria a conseqüència de la baixa del titular, Aroca, va intervenir de manera providencial per salvar la Unió. En el 27’, però, no va poder fer res per evitar el 0-1 quan Lluís va desviar una falta que va sorprendre tothom.

El gol va esperonar l’Espanyol, però abans del descans Èric Torres va estrenar-se a tercera amb un golàs per l’escaire (39’) per establir l’1-1 definitiu. I és que, en la segona part, els blanc-i-blaus van gaudir d’ocasions –en el 86’ Max va enviar una pilota al pal–, però Ferrón també hauria pogut fer saltar la banca en el 90’ amb un u contra u amb Domínguez.

Estem satisfets, ja que els nostres jugadors s’han buidat i han intentat sumar els tres punts
Damià Abella
segon entrenador del figueres
L’Espanyol B és millor tècnicament i físicament que la resta. Hem pogut sostenir l’1-1 per accelerar en el tram final però no hem pogut guanyar