Barça B

Aferrats a les sensacions

Barça B. Els jugadors, responsabilitzats per les cinc derrotes consecutives, apel·len a la bona imatge oferta per sortir de la zona de descens

El sentiment de culpabilitat dels jugadors, demostrat en les cares i fins i tot les llàgrimes que es van vessar al vestidor del Barça B en acabar el partit contra el Rayo, va ser prou evident. Amb el punt de mira posat en l’entrenador, el filial vol redreçar la situació però no se’n surt. Tot i això, el seu discurs és de positivisme, perquè l’equip ha ensenyat bones cartes contra els grans rivals de la lliga.

“Tenim dues opcions: o ens enfonsem o reivindiquem que l’equip està donant la cara contra equips com l’Osca i el Rayo”, diu el capità Sergi Palencia, que hi afegeix: “Estem competint molt bé i ara només queda seguir remant, perquè això no és definitiu.” El Barça B encadena cinc derrotes i fa nou enfrontaments que no guanya. “El problema van ser els partits contra el Llorca i el Sevilla Atlético, perquè en la resta a l’equip l’he vist bé”, assegura l’entrenador, Gerard López. “Els principals responsables som els jugadors. És molt fàcil mirar sempre cap a fora”, diu un altre dels capitans, Carles Aleñá, respecte a les crítiques, algunes des de dins del club, cap a Gerard López: “Ens ha portat fins aquí. Tenim confiança màxima en ell i nosaltres serem els que ens n’haurem de sortir. Necessitem la seva ajuda, però nosaltres som els protagonistes.”

LES REACCIONS

Tenim dues opcions: o ens enfonsem o reivindiquem que l’equip dona la cara
Sergi Palencia
Capità del barça B
Els principals responsables som els jugadors. És molt fàcil mirar sempre cap a fora
Carles Aleñá
atacant del barça b

Araujo: “Els companys m’han ajudat”

Samu Araujo, un dels fitxatges procedents del filial del Celta de l’estiu passat, va fer el seu debut aquesta temporada. El gallec, que no ha tingut cap problema físic, ha estat convocat només en set partits sense arribar a jugar i diumenge passat, en un dels partits més decisius de la temporada, va sortir de titular: “És un premi per a ell, per tot el que ens ha portat de portes endins, en els entrenaments...”, va dir Gerard López. “M’he sentit molt còmode en tot moment. Els companys m’han donat moltíssim suport”, va indicar el jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)