2a divisió A

Tornen els brètols

2a divisió A. L’àrbitre va haver d’aturar el partit entre el Tenerife i l’Osca pel llançament d’ampolles i monedes a la jutgessa de línia

El Tenerife s’enfrontarà a una sanció després dels fets ocorreguts el dissabte passat a l’Heliodoro Rodríguez López en el partit contra l’Osca (2-4). L’àrbitre Díaz de Mera va aturar el xoc quan la seva assistent, Guadalupe Porras, li va comunicar que havia estat colpejada per un objecte des de la grada. Tal com va recollir el col·legiat en l’acta, la policia va reconèixer l’objecte, una moneda de 50 cèntims. Al voltant, a més, li havien caigut ampolles d’aigua. El partit va quedar aturat un quart d’hora fins que la policia va garantir als àrbitres que la seva seguretat no estava en perill i el xoc va acabar set minuts després de la represa. El Tenerife va fer un comunicat en què condemnava els actes i ha ofert el seu ajut per identificar l’agressor.

Un accident

En el partit entre el Cadis i l’Sporting, el jutge de línia Rubén Porras va haver de ser substituït pel quart àrbitre després de xocar amb Atienza, jugador local que estava escalfant a la banda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)