Barça B

L’oportunitat de García Pimienta

Barça B. El nou tècnic del filial està convençut que el grup té la capacitat de poder salvar l’equip i confia que siguin els jugadors els que facin un pas endavant

El Barça B, doncs, inicia una nova etapa amb el tècnic designat per dirigir el filial fa tres anys fins que Bartomeu, en una mesura en plena campanya electoral, va decidir posar Gerard López en el càrrec.

L’oportunitat de dirigir l’equip, doncs, li arriba amb continuïtat perquè ha signat un contracte per aquesta temporada i les dues pròximes estigui on estigui el segon equip blaugrana. A més, podrà disposar de tot el seu cos tècnic de confiança. L’aposta pel flamant campió de la Youth League, doncs, és total.

“El repte és majúscul. Primer per la categoria i per la situació en què està ara mateix l’equip. Però, passi el que passi, el principal objectiu és que els jugadors estiguin preparats per quan el primer equip els requereixi”, va explicar Pimienta, que també es va referir a la situació actual en la classificació. “No és fàcil la dinàmica, i si necessitem apel·lar al juvenil hi apel·larem, però jo soc partidari que siguin els jugadors que fa més temps que són a l’equip els que facin un pas endavant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)