Reus

Els 50, la xifra màgica

Reus. L’equip roig-i-negre, que encadena dues victòries, assolirà els 50 punts que li donarien la permanència virtual si derrota aquest vespre un Saragossa en zona de fase d’ascens

Si hi ha una xifra que serveix com a referència a segona A són els 50 punts que solen assegurar la permanència. La gran majoria d’equips d’una categoria igualada i imprevisible la tenen al cap quan comença la temporada, respiren alleujats quan l’assoleixen i amplien els horitzons si encara hi ha lliga per disputar. El Reus, que es va marcar com a objectiu a principi de curs jugar la fase d’ascens, ja no serà a temps de perseguir una altra fita que no sigui la permanència, però es podrà donar per satisfet si no ha de patir en les últimes jornades. Avui, en la visita del Saragossa, l’equip roig-i-negre assolirà els 50 punts si obté la tercera victòria seguida.

El Reus arriba en un bon moment a la recta final. Tan sòlid com sempre i més entonat en atac que de costum, acaba d’encadenar, per primera vegada, dues victòries seguides, contra el Cadis i a Albacete. És com a local que l’equip d’Aritz López Garai és especialment fiable, ja que no ha rebut cap gol en els sis últims partits que hi ha jugat, amb quatre triomfs i un empat.

El Saragossa de l’exentrenador roig-i-negre Natxo González ha viscut una trajectòria clarament ascendent. Després de passar bona part de la primera volta a la zona mitjana, ha guanyat onze dels quinze partits de la segona part de la lliga i ocupa plaça de fase d’ascens. Els aragonesos s’estan mostrant forts a camp contrari, tot i que en l’últim desplaçament, a Vallecas, van perdre. En els quatre anteriors, en canvi, van aconseguir la victòria.

LES FRASES

No ens podem enfrontar a un rival millor. El Saragossa és dels equips més en forma
Aritz López Garai
entrenador del reus
Tenir la sensació que podem ser superiors a qualsevol equip és important en l’adversitat
Natxo González
entrenador del saragossa

Natxo González, a la graderia

El tècnic del Saragossa, Natxo González, no podrà seure a la banqueta en l’esperat retorn a Reus, ja que en l’anterior partit, contra l’Almeria, va rebre la cinquena amonestació de la temporada. Natxo González haurà de seguir el partit des de la graderia d’un estadi que coneix molt bé, ja que va ser l’entrenador del Reus en dues etapes de tres temporades cadascuna. Sobretot, en la història roig-i-negra serà recordat com el tècnic de l’ascens a segona A i de la primera temporada a la categoria de plata. Dos artífexs més de l’ascens del Reus, els laterals Alberto Benito i Ángel Martínez, defensen els colors del Saragossa. Només Benito serà titular, en principi, en el duel d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)