Territorial

El Girona C, a un pas de rematar una obligació

2a catalana. Un any després de perdre la categoria, el filial blanc-i-vermell pot aconseguir el títol de lliga i tornar a 1a catalana amb una plantilla carregada de noms il·lustres del futbol gironí

El Girona C es troba a un pas de segellar el seu retorn a primera catalana un any després de perdre la categoria. L’objectiu, però, passa per superar demà (12.30 h) el Can Gibert: “Arribem al partit en un bon moment de joc i de confiança però sabem de la dificultat de guanyar un rival com el Can Gibert. Segurament és l’equip més en forma de la lliga i en destacaria el seu potencial ofensiu”, explica l’entrenador del Girona C, Àxel Vizuete.

Per tal de poder celebrar el títol, a l’equip gironí només li fa falta un punt, un repte, sobre el paper, a l’abast dels blanc-i-vermells si tenim en compte que després de 29 jornades disputades només han perdut dos partits: “S’està fent una temporada per emmarcar i no és fàcil. Som l’equip a batre i una gran motivació per a tots els rivals. Pot semblar que ens haguem passejat i no és així. Darrere cada victòria i cada partit hi ha molt d’esforç i de preparació. La clau és que som un grup que no es cansa de fer les coses bé”, diu Vizuete.

Amb noms amb experiència en categories superiors com el porter Toni Montero, els defenses Mabil i Murga, els mitjos Jaume Duran i Òscar Almendros o els davanters Gerard Muñoz o Ferran Vila, el projecte més que un objectiu té gairebé l’obligació de tornar a la primera catalana: “Està clar que la idea és tornar a la categoria que com a mínim mereix un dels filials del Girona. Al vestidor, però, ens hem centrat a anar partit a partit.”

EL PROTAGONISTA

Pot semblar que ens haguem passejat i no és així. Darrere de cada victòria hi ha una gran feina i la clau és que s’ha fet un gran grup
Estem en un bon moment de joc però juguem contra un equip que està en una gran forma
Àxel Vizuete
Entrenador del Girona c
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)