1a femenina

Un derbi d’orgull i últimes oportunitats

1a divisió femenina. L’Espanyol vol posar la cirereta a la temporada vencent el Barça, a qui només li val la victòria (20:30 h, Gol)

Arribem al tram final de la temporada, però les notes encara no estan posades. El Barça, sense anar més lluny, encara té ben obertes les possibilitats de ser campió tot i que, per a això, necessita una ensopegada de l’Atlético, mentre que l’Espanyol té en el derbi (20:30 h, Gol) una bona oportunitat de posar la cirereta a una campanya sense patiments que, venint d’on es ve, ja és molt.

“Només vull que la gent se senti orgullosa d’aquest equip. Quan parlo amb les jugadores els dic que no estan obligades a guanyar, però sí a representar l’escut”, va dir el tècnic blanc-i-blau, conscient que, tot i que l’equip ja està practicament salvat i sense possibilitats de jugar la copa, el derbi és un dels partits més importants del curs per al conjunt blanc-i-blau.

A l’altra banda, Fran Sánchez no necessitarà motivacions externes perquè a l’equip només li val el triomf: “Sobretot hem d’estar pendents dels nostres partits i guanyar-los. I esperar una ensopegada de l’Atlético”, va dir el mister blaugrana, que podrà comptar amb Andressa Alves per cobrir la baixa de Duggan a la davantera.

LES FRASES

Només vull que la gent se senti orgullosa de l’equip i que les jugadores ho donin tot
Joan Bacardit
entrenador de l’espanyol
Sobretot hem d’estar molt pendents dels nostres partits i guanyar-los i esperar una ensopegada
Fran Sánchez
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)