Reus

Reacció incompleta

Reus. L’equip roig-i-negre no assoleix encara els 50 punts però hi queda a tocar després d’un duel en què el Saragossa s’avança (21’) però en què la intensitat i Lekic (47’) li permeten empatar

REUS 1 SARAGOSSA 1

REUS:Edgar Badia; Miramón, Atienza, Olmo, Álex Menéndez; Gus Ledes, Juan Domínguez; Yoda, Vitor Silva (Àlex Carbonell, 78’), Fran Carbia (David Haro, 62’); i Lekic (Edgar Hernández, 92’).SARAGOSSA:Cristian Álvarez; Alberto Benito, Verdasca, Mikel González, Lasure; Guti, Eguaras, Javi Ros (Zapater, 75’); Papu (Pombo, 88’), Toquero (Aleix Febas, 66’) i Borja Iglesias.GOLS:0-1 (21’) Toquero. 1-1 (47’) Lekic.ÀRBITRE:Cuadra Fernández. No va mostrar cap targeta.PÚBLIC:3.820 espectadors.

Després de dues victòries, el Reus veia la visita del Saragossa com una bona oportunitat de deixar enllestida la permanència assolint els 50 punts. Es va haver de conformar, finalment, amb l’empat, que el deixa una mica més a prop d’un objectiu que no trigarà a segellar. L’equip de López Garai va demostrar ahir capacitat de reacció després del gol d’un Saragossa que va començar millor –Toquero (21’)– i va poder empatar gràcies a una altra diana del seu pitxitxi, Lekic (47’), abans que el ritme decaigués i els locals haguessin de donar per bo l’empat.

El Saragossa, amb Toquero i Borja Iglesias en punta i Papu una mica més endarrerit, pressionava la sortida de pilota del Reus, que no va començar còmode el partit. L’equip aragonès recuperava pilotes a la zona de mitjos i les feia arribar a l’àrea amb cert perill. Però va ser una excursió imprevista d’un central el que li va donar fruit. Verdasca es va trobar sense oposició quan va superar el mig del camp i va anar trencant línies fins arribar a la frontal de l’àrea gran del Reus, on va fer una bona paret amb Borja Iglesias, que el va deixar en bona posició per xutar. El pal va refusar el seu llançament i Toquero, molt atent, va recollir el rebot per marcar. El Reus, que veia que no podia elaborar gaire, hi va posar més verticalitat i, sobretot, molta intensitat per produir accions ofensives, i va començar a posar setge a la porteria de Cristian Álvarez. Ho va fer en accions a pilota aturada, en diverses centrades perilloses des de les dues bandes –amb els laterals Álex Menéndez i Jorge Miramón especialment actius– i en alguna bona pilota dins l’àrea, com ara la que Miramón va servir a Yoda, que va topar amb la bona intervenció del porter visitant amb el peu (44’). Abans, amb més espais per als contracops, el Saragossa havia arribat un parell de cops a l’àrea d’Edgar Badia, especialment encertat desviant el xut creuat de Borja Iglesias (35’).

En la primera acció de la segona meitat, Miramón va arribar a la línia de fons. Semblava que no tenia possibilitat de fer una centrada, però va persistir fins a trobar un forat i enviar la pilota al segon pal, on Lekic va saltar més que ningú per rematar de cap i fer l’empat. El gol va deixar momentàniament tocat un Saragossa que no s’esperava un canvi de guió brusc poc després del descans i el Reus va continuar atacant. Va estar molt a prop del gol Yoda, que va rebre la pilota dins l’àrea, va fer dos bons retalls però va xutar massa alt (56’). Poc després, una altra centrada de Miramón, aquest cop oberta i per baix, va tornar a ser rematada per Lekic, ara amb el peu i desviat per molt poc. De mica en mica, el cansament va anar afectant el Reus, i el Saragossa va calcular que, vist com havia anat el partit, el punt no era una mala cosa. Fins al final, els visitants van provar sort amb algun xut llunyà i el Reus amb un parell de pilotes a l’àrea més i una última acció, després d’un xut de falta de Ledes, en què Carbonell va demanar penal.

ELS VESTIDORS

Encaixar el gol no ens ha trastocat els plans, hem fet bé les coses i hem merescut guanyar
Aritz López Garai
tècnic del reus
És un bon punt en un camp on feia sis partits que cap rival marcava. Després de l’1-1 ens ha costat
Bernardo Tapia
segon tècnic del saragossa

Retorns i ratxes trencades al municipal

Natxo González, el tècnic de l’ascens a segona A –i d’un total de sis temporades a la banqueta roig-i-negra–, va tornar ahir a l’estadi municipal com a tècnic visitant en un partit que va haver de seguir des de la tribuna per culpa d’una sanció. El seu ajudant, Bernardo Tapia, va dirigir l’equip aragonès a peu de gespa. El lateral dret Alberto Benito, un altre dels artífexs de l’ascens i que a l’estiu va marxar al Saragossa, va ser titular com a lateral dret. En l’equip roig-i-negre, el retorn va ser el de Vitor Silva, que va tornar a ser titular després de nou partits. El portuguès va caure dels onzes inicials per culpa d’una lesió de la qual ja està recuperat. Per al Reus, el partit va significar el trencament de la ratxa de sis partits seguits sense rebre gols al seu terreny de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)