Nàstic

Punts imprescindibles

Nàstic. Els grana són conscients que avui només els serveix la victòria a Llorca, però també que l’equip murcià ha protagonitzat sorpreses últimament i que no voldrà certificar el descens

El Nàstic té un partit perillós i ple de pressió avui a Llorca. L’equip local ja fa setmanes que està despenjat i amb el descens a segona B pendent de confirmar, de manera que la lògica diu que els grana haurien d’obtenir els tres punts. Són, a més, tres punts imprescindibles, perquè en té 43 i per arribar als 50 que asseguren la salvació n’ha d’aconseguir set en sis jornades, en les quals també s’enfrontarà a un rival directe, la Cultural, i a tres equips de la zona alta: l’Osasuna, l’Osca i el Rayo Vallecano. Però a segona A res no és fàcil ni la lògica s’imposa sovint, i el Nàstic ja sap que haurà de suar avui a l’estadi Artés Carrasco, ja que el Llorca ha protagonitzat alguna sorpresa últimament –ha empatat en les dues últimes jornades contra el Lugo i l’Alcorcón i no fa gaire va derrotar el Granada– i voldrà ajornar tant com pugui el descens matemàtic, que es produirà avui mateix si perd.

“No ens podem equivocar i pensar que serà fàcil. El Llorca ha tret punts a equips de dalt i de baix, de manera que ens ho posarà molt difícil. Hem d’estar preparats, com si juguéssim contra un rival de la zona alta”, afirma Nano Rivas, que no amaga la transcendència del partit: “Marcarà el que passi en les cinc últimes jornades. Si guanyem, serà un pas molt important. Si no ho fem, ens l’haurem de jugar fins al final.”

El Nàstic ha millorat últimament els resultats com a local –era el gran objectiu per a la segona part del campionat–, però en contrapartida ara no és el visitant efectiu i sòlid de setmanes enrere i encadena dues derrotes a fora, a Oviedo i Alcorcón.

LES FRASES

No ens podem equivocar i pensar que serà fàcil. El Llorca ha tret punts a rivals de dalt i baix
Nano Rivas
entrenador del nàstic
Hem aconseguit fer un equip competitiu i volem demostrar-ho en cadascun dels partits que falten
Fabri González
entrenador del llorca

Uche, una altra vegada fora de la convocatòria

L’expedició del Nàstic va sortir ahir al migdia cap a Llorca amb dinou convocats, entre els quals no hi havia el lesionat Julio Pleguezuelo ni els descartats per decisió tècnica Matilla, Dongou, Uche i Jean Luc. Tant Matilla –reforç d’hivern– com Dongou –fitxat lesionat amb la lliga iniciada– han entrat molt poc en els plans de Nano Rivas, Jean Luc estava jugant foça i Uche ha desaparegut últimament de l’equip. Molt irregular aquest curs, el nigerià ha participat en 19 dels 36 partits, 13 de titular, i ha fet sis gols. Ara fa un mes que no juga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)