Barça B

García Pimienta debuta amb una nova clatellada

2a divisió A. El Barça B no reacciona tot i el canvi de tècnic, encadena amb una derrota a Almeria la desena jornada sense guanyar i es complica encara més la permanència

almeria 1 barça b 0

ALMERIA:René; Motta, Trujillo, Joaquín, Estupiñán; Sulayman (Lass, 64’), Rubén Alcaraz; Hicham, Pozo (Tino Costa, 50’), Fidel; i Caballero (Owona, 85’).BARÇA B:Ortolà; Palencia, David Costas, Jorge Cuenca, Cucurella; Aleñá, Christian Rivera (Vitiho, 83’), Monchu; Carles Pérez (Ballou, 76’), Abel Ruiz (Marc Cardona, 65’) i Nahuel.GOLS:1-0 (66’) Hicham.ÀRBITRE:Areces Franco (col·legi asturià). T.G.: als locals Estupiñán, Joaquín i Lass; i als visitants Christian Rivera, Marc Cardona i Jorge Cuenca.

No hi ha hagut canvi immediat de tendència. El Barça B ha perdut aquesta tarda al camp de l’Almeria en el primer partit amb Javi García Pimienta com a tècnic. El filial blaugrana ha fet un partit molt similars als que ha protagonitzat les últimes setmanes, en què tot i tenir moments de domini, s’ha vist penalitzat per la manca d’encert contra un rival molt més eficient, que n’ha fet prou amb un gol d’Hicham en el segon temps per adjudicar-se els tres punts. El Barça B, doncs, encadena ja deu jornades sense guanyar i es complica encara més una salvació que cada setmana que passa sembla més una quimera.

El filial blaugrana ha fet un primer temps de notable. Els de García Pimienta, conscients que especular serveix de ben poc quan es necessita sortir de la cua, han buscat la porteria de René sense reservar-se. Ho han fet, això sí, amb paciència, controlant el tempo del partit a través de la possessió. Així, després d’uns primers 25 minuts de tempteig, el quadre blaugrana ha començat a acaparar ocasions. I han estat bones. Només les grans intervencions del sentinella local ha impedit que el Barça B obrís la llauna. Han estat a punt de fer-ho Nahuel (28’), Monchu (38’) i, sobretot, Carles Pérez (44’). L’extrem vallesà, de fet, ha culminat una bona acció personal amb un xutàs. René, però, ha estat providencial. Així, s’ha arribat al descans amb el 0-0 en el marcador.

L’inici del segon temps ha estat una continuació del final del primer. El Barça B ha portat la iniciativa i ha acaparat les ocasions de perill. Un cop més, ha topat amb un René que és el gran responsable de la victòria local. I és que el porter de l’Almeria ha resolt molt bé les rematades d’Aleñá i Nahuel. Feia la sensació, en tot cas, que el gol visitant cauria en qualsevol moment, però no ha estat així. En una de les poques accions ofensives de l’Almeria ha arribat l’únic gol del parit. Hicham ha rematat sol una bona centrada de Estupiñán (66’) i tot ha canviat. A partir de llavors, el Barça B s’ha bloquejat víctima de l’ansietat i no ha estat capaç de generar cap ocasió clara de gol, mentre que els de casa, en algun contraatac, haguessin pogut tancar abans el partit. En tot cas, no els ha fet falta, ja que l’1-0 no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)