3a divisió FEF

Una posició a evitar

3a divisió. El Granollers, que rep el Reus B, i el Palamós, que juga contra l’Europa, lluiten per no acabar en la divuitena plaça. A la zona alta, el duel del dia és el Sant Andreu-l’Hospitalet

Adjudicades des de fa dies dues places de descens directe a primera catalana, en mans del Gavà i el Vilassar, falta per determinar la tercera, i el Granollers i el Palamós són els dos equips que lluiten per evitar-la. Els vallesans, que parteixen amb un punt d’avantatge per afrontar les tres últimes jornades, reben avui el Reus B, un equip en dinàmica negativa –4 punts de 24– que té l’objectiu d’aturar la caiguda i no haver de patir per si hi ha més d’un descens de compensació. El Palamós, per la seva banda, també juga com a local contra l’Europa, que encara manté alguna possibilitat de classificar-se per a la fase d’ascens. Els graciencs no tenen marge d’error.

Els equips de la meitat baixa de la classificació tenen un altre propòsit: evitar la setzena posició, que implicaria el descens si dos equips catalans de segona B baixessin i cap de tercera ascendís de categoria. No és fàcil que passi, però més val no jugar-se-la. En aquesta lluita, el duel més destacat d’avui és el que enfronta el quinzè, el Cerdanyola, i el setzè, el Castelldefels.

A la zona alta, el duel del dia és el que enfronta el segon classificat, l’Hospitalet, i el tercer, el Sant Andreu, al Narcís Sala. Els dos equips ho tenen molt bé per acabar entre els quatre primers, però el partit d’avui pot determinar quin dels dos ocuparà la segona posició final.

Després d’empatar ahir contra el Figueres, l’Ascó va perdre l’oportunitat de situar-se quart de manera provisional i pressionar els rivals directes. Així, la Pobla de Mafumet i el Terrassa tenen l’oportunitat d’obrir forat en la lluita per la quarta posició, amb el permís del Prat. El filial del Nàstic rep el Santfeliuenc, situat a la zona mitjana, mentre que el Terrassa visita el terreny de joc del descendit Vilassar. El Prat, per la seva banda, que té tres punts menys que tarragonins i terrassencs, visita l’Horta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)