Territorial

El Barça inicia el camí cap al tercer títol

Copa de campions juvenil. El Màlaga és aquesta tarda el rival, en els quarts de final, de l’equip que ara entrena Denis Silva

El Barça juvenil inicia avui a Ciudad Real el camí cap al tercer títol de la temporada. Després de guanyar la lliga i la UEFA Youth League, el conjunt blaugrana busca endur-se la copa de campions, que enfronta els guanyadors dels set grups de divisió d’honor juvenil i el millor segon, el Tenerife. El rival en els quarts de final del Barça, entrenat per Denis Silva després del salt de Javi García Pimienta al Barça B per substituir Gerard López, és el Màlaga, que la temporada passada va eliminar el Barça en aquesta competició (19 h). Si passen l’eliminatòria, els blaugrana s’enfrontaran dimecres en les semifinals al guanyador del partit entre l’Sporting i Las Palmas. Els altres quarts de final enfronten el Tenerife i l’Athletic per una banda i els dos juvenils de l’Atlético per l’altra. L’Atlético Madrileño va disputar la lliga en el grup valencià, on va ser campió.

El Barça busca el quart títol en una copa de Campions que va guanyar per última vegada la temporada 2010/11. El juvenil blaugrana va viatjar ahir a Ciudad Real amb Iñaki, Carevic, Roman, Comas, Mate, Chumi, Mingueza, Guillem Jaime, Miranda, Jandro, Riqui Puig, Collado, Martí Vilà, Calavera, Konrad, De Vega, Marqués i Edgar.

QUARTS DE FINAL (avui):
1. Sporting-Las Palmas
16 h
2. Màlaga-Barça
19 h
3. Tenerife-Athletic
18 h
4. Atlético-At. Madrileño
21 h
SEMIFINALS (dimecres):
Guanyadors 1 i 2
17 h
Guanyadors 3 i 4
20 h
FINAL (dissabte):
Guanyadors
12 h * Els partits es juguen a Ciudad Real i a Puertollano.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)