El Prat, molt efectiu al Guinardó

3a divisió. Toni Larrosa va ser el protagonista, amb una gran acció personal en el 0-1 i l’assistència de l’1-2

horta 1 EL prat 2

HORTA:Andrés; Salva, Castillo, Javi Morales, Genís; Galeano, Edgar, Maldonado (Pablo, 70’), Marc Rio, Santolalla; i Sergi Arranz.EL PRAT:Sergio; Fede, Uri Escabrós, Aitor Lario, Ricarte; Putxi, Javi Lara, Pau Senent( Pau Dabra, 55’); Ignacio (Carlos Cano, 66’), Toni Larrosa, Poves (Joel MarÍn, 84’).GOLS:0-1 (6’) Toni Larrosa. 1-1 (41’) Sergi Arranz. 1-2 (47’) Poves.ÀRBITRE:Garcia Rosel.T.G:al local Salva i al visitant Putxi.T.V:al tècnic de l’Horta, Nacho Castro (90’).

L’Horta es va veure superat al Feliu i Codina pel Prat en un partit en el qual va anar de menys a més i en què les accions individuals del visitant Toni Larrosa, i algunes decisions polèmiques arbitrals, van decantar la victòria del costat dels visitants, que no perden pistonada en la lluita per disputar la fase d’ascens a segona B

L’Horta va sortir fluix d’intensitat contra un Prat que ho va saber aprofitar. En el minut 6, Toni Larrosa va agafar la pilota al mig del camp i amb una conducció imparable es va plantar davant Andrés i va fer el primer gol, després d’escapolir-se de tres jugadors locals en la seva carrera. A poc a poc, els blanc-i-negres van trobar per les bandes la manera de fer mal al rival, i en el minut 41 Arranz va aprofitar una pilota morta per fer el gol de l’empat.

En l’inici de la segona part es va repetir el guió de la primera, i el Prat es va tornar avançar gràcies a una centrada de Toni Larrosa des de la línia de fons rematada de cap per Poves. Tot i que els locals van crear suficients ocasions per empatar, l’equip de Pedro Dolera ho va impedir. El tècnic local, Nacho Castro, va ser expulsat després de protestar molt efusivament unes mans clares dins de l’àrea que el col·legiat va decidir no castigar amb penal.