El Lloret es complica la vida

1a catalana. Els selvatans perden al camp del líder, la Fundació Grama, després d’anar tot el partit a remolc i cauen en la zona de descens

fe grama 3 lloret 2

FE GRAMA:Texeira, Toshiki, Rojas, Juan Carlos, Iglesias, Domingo, Iván (Omar, 69’), Buba (Sylla, 89’), Lolo, Lamin (David García, 69’) i Cristóbal.LLORET:Tuscà, Puntí (Bukary, 74’), Cunill, Juanpi (Marc Sánchez, 74’), Poderoso, Nil Victòria, Raúl Calvo, Romero (Ricky, 46’), Majó, Gous (Expósito, 46’) i Peque.GOLS:1-0 (22’) Buba. 2-0 (35’) Cristóbal. 2-1 (56’) Expósito. 3-1 (65’) Buba. 3-2 (79’) Peque.ÀRBITRE:Galera Serrano.T.G.:als locals Iglesias, Buba, Omar i Lolo; i al visitant Majó.

El Lloret està en descens quan només queden quatre jornades per acabar la lliga després de perdre ahir al camp del líder, la Grama, i que la resta de resultats de la jornada no l’afavorissin.

El partit ja no va començar gens bé per als d’Albert Batllosera, i és que els locals van oferir la millor versió des del primer minut. El domini de la Grama va obligar el Lloret a tancar-se al darrere i esperar una oportunitat al contraatac, però no li va sortir bé i és que en el 22’ Buba va obrir el marcador. Abans que el Lloret pogués reaccionar Cristóbal va fer el 2-0 amb una gran volea. Abans de la mitja part els locals encara van estar a punt de fer un tercer gol que hauria sentenciat el partit.

El partit estava molt complicat per als selvatans, però en la represa van fer dos canvis, van treure l’orgull i van fer un pas endavant que es va transformar en un gol d’Expósito abans de l’hora de partit (56’). Poc va durar l’alegria, perquè nou minuts després Buba va fer el 3-1 i ja va deixar el Lloret sense gaires opcions, tot i que un gol de Peque en el 79’ després d’una errada defensiva fer tornar a somiar un Lloret que no va disposar de cap ocasió clara en els últims minuts per empatar.